Pitanje za hondase

Pitanje za hondase

Član
Zanima me koja je realna snaga ovog 1.4 motora sa turbom, to je neki turbo kit kupljen u Americi, GT35 je valjda turbina, intercooler, grana i dizne. Motor je zadrzao originalne klipove i kompresiju, kako on to podnosi? Znaci generalno me zanima koliko su izdrzljivi ovi 1.4 motori kada se doda turbo, pritisak turbine je 0.6 bara.

http://polovniautomobili.com/oglas2328673/honda_civic_14_turbo/

EE9

Član
Malo mi je "preoptimistična" ova navedena snaga (211KS), obzirom da "puše" samo na 0.6 bar-a i da je "internal stock"?! Ako to prodavac može potkrijepiti nekim dijagramima s "valjaka", tj. da se na adekvatan način provjeri sve navedeno, svaka čast....to bi bilo super i naravno ako je sveukupno stanje OK, na kraju bi to postala vrlo dobra, da ne kažem odlična kupovina! ;-)

EE9

Član
Pitaj ga ako ti nije problem, koji turbo-kit je pitanju i gdje je konkretno mjerio snagu?

P.S.
Ako može neki link... ;-)

povelika je turbina, nije nemoguce da izbacuje toliko snage, iako puse na samo 0.6 mada jes malo sto rece kolega preoptimisticna brojka.

nego, ja sam cuo dosta prica gdje fabricki blok trpi smijesne, nerealne snage, a opet isto tako se znalo dogodit da d serija zvekne na sa "samo" 170-180 ks. Sve je to od stanja motora, koliko je preso i kako je odrzavan.

Ja to nikad ne bi kupio npr. Cim ga prodaje, znaci da nesto ne stima.