Pitanje VW golf 1

Pitanje VW golf 1

Član
koje zadnje odgovaraju (ako uopste odgovaraju sa drugog vozila) ... mogul prednje opruge od trojke (imam vec par skoro novih fk :D) ...

Član
Trebalo bi da mogu opruge prednje, iste su kod G2 i G3, a za zadnje meni su govorili da mogu s Audia 80 cc, a kaze mi covjek on stavio sve opruge s G2 na G1 na zadnjim samo morao case zamijeniti tako da jedni kazu ovaku drugi onako, nista dok ne rastavis i sam skontas :cool:

Član
ma razumijem sve, znam i ja ovdje po tz par likova koji imaju il su imali poprilicno dotjerane keceve pa vjerujem da i oni znaju pokoju pametnu, al haj reko dok njih ne sretnem mozda ovdje neko ima ko zna posto me zanima da znam sta da trazim hehehe ...

isto ako ko ima zeljezne branike za keca, nek javi ;) ... ljuboje kaze da ima jedne koje treba malo sredit al nehtjede mi poslat sliku da vidim u kakvom su ustvari stanju ... jbga :( ...

Administrator
evo tih od ljuboja ;)
http://www.bhtuning.com/pmetalne-branike-za-g1-t-42671.html

i jos jedan clan je skoro prodavao metalne branike, ali ne mogu da nadjem oglas jer izgleda da je izbrisan...
ajd predstavi tog golfersa u garazi ;);)

Član
nemam jos nekih slika (svega 2) nadam se da cu sutra ga moci bolje islikat jbga kod majstora je radi se nije paljen nikako nit je mako s mjesta 2 godine (al svejedno je doguro iz tuzle do zivinica bez po muke :lol:) ... bice uglavnom slika, radice se nesto sitno na njemu, nista previse ...

jos jedno pitanje, dal mi odgovara naba sa kojeg drugog golfa (imam jaaaako zajeban volan za keca :) ) ...

Član
haj vidicu sutra ... hvala zasad na svakom infu, ako neko ima jos koju za dodat, tu sam :) ...