pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

Administrator
Ja sam to radio dok nisu uveli ovaj novi zakon. Kako je sad tacno ne znam. Uglavnom ja sam polagao po starom za C kategoriju i odmah dobio i B.

pioneer_09 je napisao(la):
Ja sam to radio dok nisu uveli ovaj novi zakon. Kako je sad tacno ne znam. Uglavnom ja sam polagao po starom za C kategoriju i odmah dobio i B.

Sad i ja nemam pojma sta mislit,ovdje citam jedno instruktor drugo haha jbg izgleda da cu morat ucit i testove dok i skolu budem.Ova tema je otprilike otvorena kad sam i ja zvao pa sam zato malo zbunjen.

Član
Po novom zakonu možeš oslušat nastavu pa čim napuniš godine moš polagat testove tako sam i ja ja sam za rođendan polago testove :D

BHT Ovisnik
bas tako,ja sam isto radio,mozes odslusati nastavu i prvu pomoc polagati i onda sa 18 izaci na testove,ja sam isto na rođendan ili dan poslije izasao na testove,znaci testovi nista prije 18... a sto se tice C1 moras prvo poloziti za B i onda par dana provozas kamion i izlazis polagati za c1

Nista onda cu ja ponovo nazvati instruktora i popricati sa njim makar da odslusam jer pocetkom marta punim 18 pa ce to taman biti.

Član
ja sam polago u aprilu prosle godine,i prije 18 sam mogo samo ljekarsko izvadit,
posle rodjendana na teoretsku,onda izaso na testove 2 sedmice posle rodjendana,polozio u petak,odma u ponediljak i utorak iso na casove prve pomoci,u srijedu kreno na voznju,a u sledeci ponediljak polozio prvu pomoc