pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

pitanje vezano za polaganje vozackog ispita

Član
Sajko izvini sto ti ovo govorim ali ja sam prije 2-3 mjeseca polozio i dok nisam napunio godine nisam mogo izac na testove iako sam od ranije imo tu licnu :icon_confused:

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Ne mozes izaci na testove dok ne napunis 18, buraz je prosle godine polagao i nije mogao!

;) Ne možeš ništa dok ne napuniš 18, kakve su kod vas cijene polaganja, u nas je nekih 1100KM :icon_question:

Član
zlajaaa je napisao(la):
Ne mozes izaci na testove dok ne napunis 18, buraz je prosle godine polagao i nije mogao!

;) Ne možeš ništa dok ne napuniš 18, kakve su kod vas cijene polaganja, u nas je nekih 1100KM :icon_question:

1170 KM sa svime je mene kostala samo "B" kategorija

zlajaaa je napisao(la):

Da, upravo tako, prije je moglo sve se odraditi, ja sam i testove i casove rijesio prije 18, i prvu subotu posle rodjendana polozio. Cijene su slicne, buraza je izaslo isto tako 1000 i plus jos koja marka, ne znam tacno.

Član
Kako ba nemože, prije nekih pola godine sam polagao, i sa tom ličnom od 2 godine možeš izći na polaganje testova i odraditi obuku na automobilu, a nemožeš izići pred komisiju dok ne napuniš 18 godina. Iz iskustva govorim, tako je par mojih jarana isto

Član
zAaKy je napisao(la):
Kako ba nemože, prije nekih pola godine sam polagao, i sa tom ličnom od 2 godine možeš izći na polaganje testova i odraditi obuku na automobilu, a nemožeš izići pred komisiju dok ne napuniš 18 godina. Iz iskustva govorim, tako je par mojih jarana isto

Bar na TK zakon neki novi zakon je stupio na snagu u 8mom mjesecu ove godine tako da su meni to gledali i ja sam ranije mjesec dana kreno pa sam moro sacekat

Član
E u krasnu "onu stvarku" nek idu. Ja sam isto dobio informaciju da sa probnom mozes testove samo, a za voznju moras imat ovu pravu licnu, sad nezz opet, moram vidjet sa ovom autoskolom ovde kod mene, sta i kako.

Član
Možeš ti i sa ovom ličnom polagati vožnju, ovom od 2 godine što važi, ali moraš imati punih 18 godina. čuo sam i ja sada za taj novi zakon, ali kakoa sam čuo samo su testovi izmjenuti,ostalo sve isto

Član
http://www.klix.ba/vijesti/bih/koldzic-bez-vozacke-dozvole-danas-niste-kompletna-licnost/121220058 ;)

Član
Ja sam ti rekao svoje iskustvo, položio sam testove dan prije punih 18, sa ličnom koja važi 2 godine. Na vožnju kako znam možeš izići sa punih 18, nije bitno koja ti je lična ;)

Član
Ja sam za rodjendan izaso na testove sa tom od 2 godine al nisam mogo izac do rodjendana znaci za 17+ do 18 se nemoze izac na testove kad napunis onda mozes ;)

pioneer_09 je napisao(la):
ako se ne varam sa 16-17 si mogao izvaditi ličnu. Ja sam je imao godinu dana prije nego što sam napunio 18. godina i polagao testove. Ne znam kakva je probna lična. Doduše, kada je izvadis sa 16-17 ona traje 2 godine. Sačekaj još koji dan pa izvadi novu ličnu kada ih počnu izdavati ;) Uglavnom možeš ;)

Kako je to moguce drug,ja izvadio tu licnu sto traje 2 godine i nazvao instruktora sto radi u jedno auto skoli i pitam dali mogu barem bilo sta prije 18 da mi je lakse poslije kaze ne moze ama bas nista ni testove makar da odslusam ni prvu pomoc pa sam sad u dilemu to je bilo otprilike krajem decembra pred novu godinu.