pitanje u vezi tablica

pitanje u vezi tablica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nek im pise TA, pun mi je k* ovih po sarajevu novih E klasa, passat-a audi 6-ca,bmw 7-ca sto taxiraju nek im sad pise i kad navece skine natpis i krenu macke da kupe nek se zna da mu je to taxi auto...

Član
Astra je napisao(la):
nek im pise TA, pun mi je k* ovih po sarajevu novih E klasa, passat-a audi 6-ca,bmw 7-ca sto taxiraju nek im sad pise i kad navece skine natpis i krenu macke da kupe nek se zna da mu je to taxi auto...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: jesi to ljubomoran sto ti taksisti skidaju macke:lol:

Član
boss_C200 je napisao(la):
budaletina je napisao(la):
e hvala drug bas me interesovalo anisam mogao skontat

pa kako ces skontati s tim nickom:lol::lol::D

salim se druze, po tuzli vec ima dosta taxista sa to TA, ma isti sve k*:icon_biggrin:

:lol::lol::lol:

Sto me nasmija, al' skuzio je covjek :icon_smile:

JD.

Član
meni neko rece da su te TA tablice za taxi auta koja su na firmama, a da na taxi auta na fizickim osobama idu obicne tablice mada je prije ova druga varijanta da ih je samo par dobilo te obicne tablice i da ce svi imati TA tablice... logicno

Član
100% svi taxisti i privatni(zuti,crveni,rhr,samir i emir...) i Sarajevo taxi ce imati TA tablice bit ce im skuplja registracija, odnosno osiguranje jer su stalno na cesti i tako ce biti sprijecene manipulacije i pojava neregularnih vozila...

Schumi je napisao(la):
adohera je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Ja sam viđao te sa TA oznakom i skontao sam odmah,ali vidio sam jutros jednog taxistu sa običnom novom tablicom,kako i on nije dobio TA oznaku Bog zna..Ili radi frajer na crno :D

pa par dana su mogli taxisti ugrabiti obicne tablice na onom prelazu, sada nemoze, a u interesu im je bilo da dobiju obicne a ne TA jer je sada skuplja taxistima registracija a i kad bude prodavao auto vidjet ce se da je bio na taxiu;)

Ima logike :cool:

Nema logike..svi taxisti sarajevo taxija koji nisu godinama placali drzavi ono sto su trebali dobice obicne tablice,niko nije mogao ugrabiti obicne..e to je logika,a bice ih sad 500,600 sa obicnim tablicama,tako da nema vise prikrivanja i price da samo par ljudi radi neregularno..

Član
Astra je napisao(la):

e bas ona gleda jel mu na tablicama TA

Član
asmir sa je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
adohera je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Ja sam viđao te sa TA oznakom i skontao sam odmah,ali vidio sam jutros jednog taxistu sa običnom novom tablicom,kako i on nije dobio TA oznaku Bog zna..Ili radi frajer na crno :D

pa par dana su mogli taxisti ugrabiti obicne tablice na onom prelazu, sada nemoze, a u interesu im je bilo da dobiju obicne a ne TA jer je sada skuplja taxistima registracija a i kad bude prodavao auto vidjet ce se da je bio na taxiu;)

Nema logike..svi taxisti sarajevo taxija koji nisu godinama placali drzavi ono sto su trebali dobice obicne tablice,niko nije mogao ugrabiti obicne..e to je logika,a bice ih sad 500,600 sa obicnim tablicama,tako da nema vise prikrivanja i price da samo par ljudi radi neregularno..

nije to tacno covjek koji ima 5-6000KM duga je u petak dobio TA tablice, one nemaju nikakve veze sa placanjem jer ti njima samo prilozis licencu i uvjerenje o tehnickoj eksploataciji vozila i oni ti moraju dati tablice...a druga stvar je ako ti je istekla licenca pa kanton nece da ti izda drugu dok na isplatis, ali i za to ima lijeka trazis na rate da ti daju da platis, uplatis prvu ratu , oni ti daju licencu i onda opet neplacas;)

adohera je napisao(la):
asmir sa je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
adohera je napisao(la):
Schumi je napisao(la):

nije to tacno covjek koji ima 5-6000KM duga je u petak dobio TA tablice, one nemaju nikakve veze sa placanjem jer ti njima samo prilozis licencu i uvjerenje o tehnickoj eksploataciji vozila i oni ti moraju dati tablice...a druga stvar je ako ti je istekla licenca pa kanton nece da ti izda drugu dok na isplatis, ali i za to ima lijeka trazis na rate da ti daju da platis, uplatis prvu ratu , oni ti daju licencu i onda opet neplacas;)
zato nam i propada drzava..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.