pitanje u vezi tablica

pitanje u vezi tablica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
vidio sam nove tablice al danas kod taksiste vidim drugacije al kako
valjda su nove ovako BIH A25-O-742 a kod njega nesto kao BIH TA 123456 pa mozeli mi neko objasnit

Član
taksisti su dobili nove tablice.. samo za taxi vozila... to TA (TAXI) .. mislim da ce i policija imat nove tablice.. nesto slicno kao u HR...

Član
ma svastza su sad izmislili.. samo neznam kako za aute iz USA... oni nazad imaju malo mjesto za tablicu kako ce staviti one velike tablice.. da li ce se praviti tablice kao za motore..

Član
budaletina je napisao(la):
e hvala drug bas me interesovalo anisam mogao skontat

pa kako ces skontati s tim nickom:lol::lol::D

salim se druze, po tuzli vec ima dosta taxista sa to TA, ma isti sve k*:icon_biggrin:

BHT Ovisnik
i ja mislim da vojna lica imaju drugacije tablice,neke licnosti uglavnom jesu,slicne kao u taxia

Član
Zna li iko da li je moguce u prva 3 mjesta staviti samo slova, a u ostala brojeve ili obrnuto? :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:

I nesto smijesno, prvi put kad sam vidio kontam neki stranci, cudna mi tabla skroz, kad ja ono u onom "malom plavom" pise BiH hahahha, reko evo pocelo je, imam brigu sljedecu registrajicu obavit, sve ispocetka!!!!

E hajd sad na sve to, kakve su onda nove table nase ali CRVENE:icon_question::icon_question:
Neki dan vidjeh, pocinjale su s TT:icon_question:

Član
Ja sam viđao te sa TA oznakom i skontao sam odmah,ali vidio sam jutros jednog taxistu sa običnom novom tablicom,kako i on nije dobio TA oznaku Bog zna..Ili radi frajer na crno :D

dobre su ove nove tablice, mnoge trebe misle da si iz njemacke dosao :lol:

zen3dom je napisao(la):
E hajd sad na sve to, kakve su onda nove table nase ali CRVENE:icon_question::icon_question:

Testne Tablice, iliti probne. moja neka logika :D

Death_beat je napisao(la):
dobre su ove nove tablice, mnoge trebe misle da si iz njemacke dosao :lol:

zen3dom je napisao(la):

Testne Tablice, iliti probne. moja neka logika :D

I meni je to palo na pamet, ali nigdje na njima neki datum kako je to obicno za tablice takvog tipa :icon_question::icon_question:

Član
Schumi je napisao(la):
Ja sam viđao te sa TA oznakom i skontao sam odmah,ali vidio sam jutros jednog taxistu sa običnom novom tablicom,kako i on nije dobio TA oznaku Bog zna..Ili radi frajer na crno :D

pa par dana su mogli taxisti ugrabiti obicne tablice na onom prelazu, sada nemoze, a u interesu im je bilo da dobiju obicne a ne TA jer je sada skuplja taxistima registracija a i kad bude prodavao auto vidjet ce se da je bio na taxiu;)

Član
adohera je napisao(la):
Schumi je napisao(la):

pa par dana su mogli taxisti ugrabiti obicne tablice na onom prelazu, sada nemoze, a u interesu im je bilo da dobiju obicne a ne TA jer je sada skuplja taxistima registracija a i kad bude prodavao auto vidjet ce se da je bio na taxiu;)

Ima logike :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.