Moguce da su prljavi i sl,u tom slucaju ovo:
Skini farove,poskidaj sijalice,elektroniku svu sto ima na i u faru,i onda laganini mlake vode sa deterdzentom i naspi,i muckaj,muckaj,muckaj,i tako to 3 puta ponovis sa deterdzentom.Onda kupis destilovane vode 3-4 litra i onda ih isperes sa destilovanom(koristi obavezno destilovanu da pri susenju nebi ostale mrlje kamenca

)i kad isperes ostavi ih da se osuse i onda ih sklopis i montiras.Nakon toga ispoliras staklo svana i to je to.Bit ce kao novi.Inace ja sam tako odradio minimalno 20 setova farova a stopova oko 10 tako da nemaj brige i bit ce kao novi.Sto se poliranja tice,kreni od nekih 400 pa zavrsi sa 2500 granulacijom smirgla i onda predji pastom i masinom.Ugl ja tako radim i rezultati su savrseni
ps

bavezno dobro utvrdi da li si svu elektroniku povadio iz fara i sl da kasnije nebi bilo da se nesh shebe.

ps2:ako su ti sociva isperi 5-6 puta ne 3 jer se sociva teze ispiraju ali obavezno koristi destilovanu vodu barem eto za zavrsno ispiranje ali preporucljivo ju je koristiti u citavom procesu jer ostaju mrlje kamenca od obicne vode i neka ti se farovi suse minimalno par sati na suncu i obavezno tokom susenja poskidaj sve poklopce sa nijih i otvori otvore svi koji se mohu otvoriti jer ce se bolje i brze isusiti.
eto nadam se da sma pomogao i garantujem za ovu metodu jer je ja koristim.Najbolje ti je da koristis sto blazi deterdzent.
Vazna napomena:Ako ti je sjenilo stradalo ovo nepokusaji ni za zivu glavu jer ce samo vise da strada