Pitanje: Opel Tigra 1,4 16 v

Pitanje: Opel Tigra 1,4 16 v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zanima me šta znate o ovome autu, tj. iskustva onih koji su imali?

Potrošnja, kvarljivost, održavanje i sl.

Znači, kakav je motor 1,4 16V? Izdržljiv, štedljiv, kvarljiv, trošljiv....?

Hvala :icon_smile:

Član
Ja ti mogu opcenito reci za 1.4 Opelov motor jer je kod mene u Corsi 1.4i i jako sam zadovoljan,miran motor,lijepo radi,odlicno pali po ovim blentavim temperaturama sto su bile,hoce odlicno povuci sa svojih 44kw po gradu hoce i potrosit malo vise goriva :D sad na ovo sve mislim da mozes dodati jedan plus za 16v :D

Član
Outrage je napisao(la):
Ja ti mogu opcenito reci za 1.4 Opelov motor jer je kod mene u Corsi 1.4i i jako sam zadovoljan,miran motor,lijepo radi,odlicno pali po ovim blentavim temperaturama sto su bile,hoce odlicno povuci sa svojih 44kw po gradu hoce i potrosit malo vise goriva :D sad na ovo sve mislim da mozes dodati jedan plus za 16v :D

Ja sam vozao opel astru 1,4 twinport, i sam mogu reći da je ko avion.
Hvala na mišljenju, znači mi. :icon_smile:

Samo da mi još neko javi ako je imao iskustva sa baš ovim automobilom. :icon_smile:

Član
Odlican auto,super ga nosi onaj 1.4 16v! Drug mi ima onu crnu vidjeces na mom profilu sto sam postavio da se prodaje! Nikad nije imao nikakih problema sa njom!

Član
Bravo 16v je napisao(la):
Odlican auto,super ga nosi onaj 1.4 16v! Drug mi ima onu crnu vidjeces na mom profilu sto sam postavio da se prodaje! Nikad nije imao nikakih problema sa njom!

Mislim da sam tu i vidio na marketu, traži i zamjenu, pitao sam ga jeli zainteresovan za mog golfa :icon_smile:

Kaže da će razmisliti. :icon_smile:

Član
Jassmin je napisao(la):

Mislim da sam tu i vidio na marketu, traži i zamjenu, pitao sam ga jeli zainteresovan za mog golfa :icon_smile:

E ne znam,iskreno! Znam da je Tigra stvarno extra i da on to cuva,a ostalo se vi dogovorite! ;)

Član
Jassmin je napisao(la):

E ne znam,iskreno! Znam da je Tigra stvarno extra i da on to cuva,a ostalo se vi dogovorite! ;)

Oki doki :icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.