Outrage je napisao(la):Ja ti mogu opcenito reci za 1.4 Opelov motor jer je kod mene u Corsi 1.4i i jako sam zadovoljan,miran motor,lijepo radi,odlicno pali po ovim blentavim temperaturama sto su bile,hoce odlicno povuci sa svojih 44kw po gradu hoce i potrosit malo vise gorivasad na ovo sve mislim da mozes dodati jedan plus za 16v
![]()
Bravo 16v je napisao(la):Odlican auto,super ga nosi onaj 1.4 16v! Drug mi ima onu crnu vidjeces na mom profilu sto sam postavio da se prodaje! Nikad nije imao nikakih problema sa njom!
E ne znam,iskreno! Znam da je Tigra stvarno extra i da on to cuva,a ostalo se vi dogovorite!Jassmin je napisao(la):Bravo 16v je napisao(la):Odlican auto,super ga nosi onaj 1.4 16v! Drug mi ima onu crnu vidjeces na mom profilu sto sam postavio da se prodaje! Nikad nije imao nikakih problema sa njom!
Mislim da sam tu i vidio na marketu, traži i zamjenu, pitao sam ga jeli zainteresovan za mog golfa :icon_smile:
Kaže da će razmisliti. :icon_smile:
Bravo 16v je napisao(la):E ne znam,iskreno! Znam da je Tigra stvarno extra i da on to cuva,a ostalo se vi dogovorite!Jassmin je napisao(la):Bravo 16v je napisao(la):Odlican auto,super ga nosi onaj 1.4 16v! Drug mi ima onu crnu vidjeces na mom profilu sto sam postavio da se prodaje! Nikad nije imao nikakih problema sa njom!
Mislim da sam tu i vidio na marketu, traži i zamjenu, pitao sam ga jeli zainteresovan za mog golfa :icon_smile:
Kaže da će razmisliti. :icon_smile:![]()