Pioneer woofer

Pioneer woofer

Član
Imali neko mozda info o Pioneer-ovo wooferu TS-W8102SPL i moze li se naci u BiH i za koliko markica? I neki info o pojacalu JBL a6000gti i koliko marki?
Da pocnem skupljat, pa da se uvalim u kredit :cool:

http://www.caraudiocentre.co.uk/productimages/zoom/pioneer-tsw8102spl.jpg
http://www.radiokulma.fi/kauppa/cat/images/a6000gti_0903_8a9.jpg

Član
Puno previše, a po meni woofer nije ništa posebno, a amp jbt di ga montirat, i za te novce mislim da ima i boljih...;)

Član
Za amp i woofer bi se naslo mjesta, hehe , al valja doci do love za njih ... A nezz imali ih ikako kod nas u BIH ili okolini i kolike su cijene? Valjda Muha zna?
Woofer sam vidio da je mlogo jak :) :icon_smile:

o majko moja, to si prvo na netu nasao od super opreme, woof i nije toliko star koliko je staro pojacalo, to pojacalo mozes nac jedino ako si bogatas i ako si spreman platiti opasnu cifru jer se proizvodilo daaavnooo i posjeduju ga vecinom kolekcionari, to jest jedno od najboljih pojacala sa najboljom dinamikom i kontrolom uz snagu koju daje, ali ne i najjace, bar ne danas... woof je solidan, al za te pare ima i boljih...

Član
Pogresno toliko pogresno
samo cu ti reci
funky pup

funkypup_LRG.jpg

Početnik
Dajte ljudi kanite se mene i Pioneer-a, pitajte uvoznika za Pioneer te stvari..

Ja uvozim Alpine, DLS, Hifonics

za sta god uzmete bolje je od Pioneer-a..

Član
nema sanse da nabavi to i cao...
uostalom vjerovatno mu se taj sub svidio samo na slici a nikad ga poslusao nije...
tako da kad imadnes lovu zavisno od iznosa moze se naci uvjek nesto...

Član
de ti nama reci kolko si ti para planiro dati za muziku da ti neko sklopi nesto normalno sto mozes kupit i kod nas a da bas dobro svira uz to da bude u skladu sa tvojim mogucnostima,mani se mastanja i googlanja ...

Ako nisi do sad imo nikakvu muziku za pocetak ce ti biti dovoljn i woofer od 400w rms uz adekvatno pojacalo eh a posle je problem sto nista nije dovoljno glasno uvijek da ti je jos :D