oplo,insignija,inisignija ....Octavija, micubishi, nisan, tojota, sab, sangyong itd... hahahah
oplo,insignija,inisignija ....Octavija, micubishi, nisan, tojota, sab, sangyong itd... hahahah
I Goluf
jbg, bitno da voza auto od 30000 km i da ima firmu a to što nema pojma to je nebitnoPa prije ces naci nesto sa cupe nego coupe hahaha
ti si promašio forum, idi potraži neki gramatički forum pa tamo piši
Sto je promasio forum? Pa sta trebaju biti svi nepismeni i to je uredu? Pa dodje ti na forum i otvori temu i ispise 20 redova bez tacke, zareza i velikog slova i ti se sateres citajuci 15 puta dok skontas sta je pisac htio da kaze...ti si promašio forum, idi potraži neki gramatički forum pa tamo piši
ulagani to malo momak, šta treba da se dešava kao što je @RS TURBO rekao? Mani se mene, ako ti smetam ne obraćaj pažnju na mene, lijep pozdrav imašti si promašio forum, idi potraži neki gramatički forum pa tamo piši
A kralja hahaha
Cupe nije nigdje pravilno, coupe jeste.ma zbog ovakvih stvari forum gubi na kvaliteti, pišu se previše gluposti i nebitne stvari
koga briga je li napisao cupe ili coupe, evo ti još jedan primjer
http://www.olx.ba/artikal/19388791/golf-5-1-9-tdi-tek-registrovan-extra/
je li registrovan ili registriran? Uopće nije ni bitno jer ovo mjesto nije za raspravljanje o pravopisu već o autu.
hahaha,gdje ih nađeNije to nikako isto, meneisto osobno iritira kada napisu kupe,cupe i sl. Ja kada sam prodavao svog pezoa morao sam sve ispisati,kad pogledam statistiku artikla vidim da ljudi vise pretražuju cupe,nego coupe. Pa ako to neznas ne zaslužujes da posjedujes to auto. Kada napisu cupe to isto kao da vidim da umjesto npr peugeot napišu pežov., ili renol i sl...
Evo nekih mazluma koji su mi upali u oko slucajno na naslovnoj
GT "LAJN" , pa odmah vidis kakav ga vlasnik vozi....
"tuch skreen" - pa jebote...