i ti trazis rijetke dijelove za vw za sicu da ih preprodas veliku lovu...
Lik je stavio cijenu od 1000km za happich stakla a inace ovo su replike stakala koje proizvodi jedna firma i kostaju 300e novi i za keca i dvicu...prema tome je fail jer hoce da zaradi 450km onako....kao da su ljudi glupi....
Primijetio sam ja i par auta na piku koja su ljudi uvezli, platili ih u Njemackoj manje nego sto ovdje traze za njih, bezobrazluk bratePo meni nije fail nimalo, lik prodaje nesto na cemu ima 100-200 KM ako je uslo regularnim putem u drzavu.. pa likovi prodaju sranja sa ibeja sa 300% zaradom po piku...
on trazi dzaba dijelove koje bi mislio preprodat za trocifrenu svotupa zaradi i ti kad se tako moze... koliko se sjecam, i ti trazis rijetke dijelove za vw za sicu da ih preprodas veliku lovu... i jos kritikujes covjeka
ja bih te zamolio da negdje drugo lijecis svoje komplexe... i gledaj svoja posla, imas mahanjePa covjek ti nudio onu blendu i ono ostalo sta si trazio...usutio se...a evo gledam na piku da dilas spucknapf volane, garant iz ljubavi...prozivas nekog lijevog a i ti bi isto to uradio...il mozda ugradjujes votex, spucknapf, hekblendu i ostalo na svog golfa?Nisam vidio rare dijelova na njemu osim jelkice na prednjoj kuki
vazda ima ovih sto se prave pametni hehestae rec kakve su vazda prepirke