OggyBoy je napisao(la):Jbt, ne može čovjek od bagre pošteno ni poslovati.:icon_evil:
kavaz je napisao(la):A jel vi koji prijavljujete uopste prodajete nesto ili to onako da se nadje kredita ?
IGY je napisao(la):ja ne shvatam vise svrhu ove teme, krneuli ste sa nekim provalama da bi na kraju zaradzivali pik kredit, ljudska pohlepa nema granice.....
vlado_jaje80 je napisao(la):kavaz je napisao(la):A jel vi koji prijavljujete uopste prodajete nesto ili to onako da se nadje kredita ?
meni stvarno treba ovaj pik kredit jer prodajem auta pa ih pomocu pik kredita promovisem...a inace sam se nadavo para za dopunjavanje pik kredita pa mi je ovako dosta povoljnije :lol:
IGY je napisao(la):vlado_jaje80 je napisao(la):kavaz je napisao(la):A jel vi koji prijavljujete uopste prodajete nesto ili to onako da se nadje kredita ?
meni stvarno treba ovaj pik kredit jer prodajem auta pa ih pomocu pik kredita promovisem...a inace sam se nadavo para za dopunjavanje pik kredita pa mi je ovako dosta povoljnije :lol:
svi bi nesto za dzaba, da se zaradi sto vise, a nema veze sto recimo se nekome obrise oglas, kao meni par puta su mi ibizu brisali iz oglasa, kao pise slike sa neta lazan oglas itd, i na kraju uslikam mobitelom i tako se i prodala..... :lol:
edo_16v je napisao(la):
:lol::lol::lol::lol: