strujaze je napisao(la):
haj sto je najzalije od svega na kraju ih i prodaju :icon_mad:....prije dva dana ponovio se kod mene komso naravno sa dujom 85god,platio sitnicu samo 4500...al zato ima jos citava 3 mj registracije....i poceo on meni protiv mog forda :icon_mad:.....kako nikad nebi kupio nista osim duje....to je auto za nas kaze.....jeftini dijelovi(koje mjenjas svako malo
),a za forda skupi,cuj skupi reko....seleni 10 km,amortizera oba prednja zamijenio za 100km sa rukama....i to skupo :icon_question:....al neka njemu duje
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ma najgori su oni koji voze novja auta, a pricaju o odrzavanju, u mene stari ima Pezo-a i doso jedan poceo pametovati nesto, kupio taj Golf 4, pa poceo nesto pametovati, kao ne bi on francuza, oni vako-nako, poceo on za odrzavanje, kao eto njegovg golf jeftiniji za odrzavanja, i ja mu reko, jesil ti ikad otisao u ovlasteni servis, eto imas Nipex u TZ, i kupovao dijelove i mijenjao kod njih, kaze nisam, pa gdje uzimas dijelove, uzima one kineske itd. i kaze jeftino odrzavanje haha.. Reko jarane otidji ti u Nipex da vidimo cijene dijelova, pa hajmo sa Pezo-om u ovlasteni servis pa da vidimo dijelove kakve su cijene.. Onda prica, pa orginalni jesu skupi ofo-ono ne moraju se oni kupovat, tesko nac kineske dijelove za francuza, pa zato ga ne bi, sve dok se vau-vau moze u fushu odrzavat, dobar je haha....