nihad3tzo je napisao(la):Ma stara il nova lik je idiot ! i sve to opet od poreza ce naplatit a mi se pitamo sto su cigare poskupljale mater im kad ga otplate vratice stare cijene
MTR je napisao(la):steta sto nije jos neko bio iz predsjednistva , a garant je neciju kuravu vozio s mora , mater im ***** , mi to sve placamo , dabogda im matere po kantama rovile
Salle je napisao(la):jeste ba a8ica ko u mene, eto još jednog razloga zašto da ne prodam svog audia hhehehee...
drugo, možel se kako doci do tog audia, cisto sumljam da ce ga opremat, a volio bih nekih stvarcica sebi počupat iz njega, i platiti ako treba, interesuje me znali netko gdje ce to auto da završi, jebga nemam na racunu da zovem Silajdžića za to.. :lol:
Dino je napisao(la):Radi ovakvih likova nama skidaju s plate :icon_mad: FUJ! :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
GTI 16V je napisao(la):Vozio sa vise od 2 promila alkohola u krvi ali je uzrok nezgode nepoznat:lol: