Pijani vozač Harisa Silajdžića slupao službeni "audi A8"

Pijani vozač Harisa Silajdžića slupao službeni "audi A8"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
mogu samo reci
da vozac ne odredjuje koje ce auto zaduzivat, i nema tu svidja ne svidja, znam i ja neke stvari, no moguce da su ovo samo glasine da je "harisov vozac" da bi se oblatio on ili napravio veci skandal..

Član
nisu nikakve glasine, dodji u vogoscu upoznacu te s likom, pa njega pitaj ciji je vozac i sta je vozio, a sta je vozio, vidi se i na slici. ne moras uvijek ti biti u pravu, ali et, nije ni bitno....

Član
Ma stara il nova lik je idiot ! i sve to opet od poreza ce naplatit a mi se pitamo sto su cigare poskupljale mater im kad ga otplate vratice stare cijene:D

Član
ma hajd da je jedan ovakav, nego ih je mali milion. vecina ovih sto vozaju "guzonje" vozi divljacki, ne obracajuci paznju gdje ce neki udes napravit... :icon_sad:

Član
nihad3tzo je napisao(la):
Ma stara il nova lik je idiot ! i sve to opet od poreza ce naplatit a mi se pitamo sto su cigare poskupljale mater im kad ga otplate vratice stare cijene:D

ajd sto cigre al i gorivo hahaha xD

Član
jeste ba a8ica ko u mene, eto još jednog razloga zašto da ne prodam svog audia hhehehee...

drugo, možel se kako doci do tog audia, cisto sumljam da ce ga opremat, a volio bih nekih stvarcica sebi počupat iz njega, i platiti ako treba, interesuje me znali netko gdje ce to auto da završi, jebga nemam na racunu da zovem Silajdžića za to.. :p:lol:

Član
Salle je napisao(la):
jeste ba a8ica ko u mene, eto još jednog razloga zašto da ne prodam svog audia hhehehee...

drugo, možel se kako doci do tog audia, cisto sumljam da ce ga opremat, a volio bih nekih stvarcica sebi počupat iz njega, i platiti ako treba, interesuje me znali netko gdje ce to auto da završi, jebga nemam na racunu da zovem Silajdžića za to.. :p:lol:

mozda ti se ja mognem raspitat. ako sta saznam, javim ti... ;)

Član
Dino je napisao(la):
Radi ovakvih likova nama skidaju s plate :icon_mad: FUJ! :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
potpis

Član
Vozio sa vise od 2 promila alkohola u krvi ali je uzrok nezgode nepoznat:lol:
Sva sreca da nije nikoga ubio!!!

Član
bice njih jos koji ce voziti tako i koji ce imati i lupati taka auta sve dok ima nas budala koji sve to placamo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.