Pijani vozač Harisa Silajdžića slupao službeni "audi A8"

Pijani vozač Harisa Silajdžića slupao službeni "audi A8"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
slupan-audi.JPG

Armin Šehomerović vozio s više od dva promila alkohola u krvi...
11.07.2009. 09:07

Armin Šahomerović, vozač-kurir iz Kabineta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, u srijedu navečer je u alkoholoziranom stanju sletio s ceste u mjestu Zaton nedaleko od Neuma, te uništio službeno vozilo "audi A8", potvrđeno je "Dnevnom avazu" u MUP-u HNK.

Kako nam je nezvanično rečeno, ova nesreća rezultat je brze vožnje te čak više od dva promila alkohola u krvi Šahomerovića.

- Na licu mjesta izvršen je uvid, a prema naredbi tužitelja vozilo je zadržano radi vještačenja. U narednom periodu bit će poznati nalazi analize krvi i urina Šahomerovića na alkohol, do tada ne možemo govoriti o stepenu njegove alkoholiziranosti - rekao nam je Srećko Bošnjak, portparol MUP-a HNK.

No, dodao je Bošnjak, nema sumnje u to da je Šahomerović bio u alkoholiziranom stanju jer je to potvrđeno testiranjem na licu mjesta.

Također, dodao je kako su nepoznate okolnosti nezgode, ali da je utvrđeno kako nije bilo kontakta s drugim vozilima, nego se radilo o slijetanju sa ceste.

Izuzev vozača, policija više nikoga nije zatekla na mjestu nesreće, a Šahomerović je izjavio kako je bio sam u autu.

U Kabinetu čekaju zapisnik

Sanja Bagarić, portparol u Silajdžićevom kabinetu, nije imala odgovore na pitanja šta je Šahomerović radio u Neumu, niti da li je imao odobrenje za korištenje službenog vozila. Kazala je tek kako je Kabinet upoznat s ovom nezgodom i da je zatražio od MUP-a HNK da im dostavi zapisnik.

- Po dobivenom zapisniku, koji još nismo dobili, bit će poduzete zakonom propisane mjere ukoliko se utvrdi da je vozač Šahomerović odgovoran za prometnu nezgodu, a što će po službenoj dužnosti učiniti i nadležni pravosudni organi - kazala je Bagarić.

izvor

Član
cuo sam za ovo, slupali auto od 200.000 km... Ali ce opet to sve naplatit od drzave :p a naravno oni nece ni za sta odgovarat

MTR

Član
steta sto nije jos neko bio iz predsjednistva , a garant je neciju kuravu vozio s mora , mater im ***** , mi to sve placamo , dabogda im matere po kantama rovile

Član
strasno iskreno bolje da daju nekom od nase raje ovaj posao jos volimo auta jos ne znam bil ih iko sa vecom ljubavi vozio (naravno zbog auta a ne zbog njih)

Član
SAmo easyyyy bice novi A8 sa ledicama......majku immmm.....:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Astra je napisao(la):
cuo sam za ovo, slupali auto od 200.000 km... Ali ce opet to sve naplatit od drzave :p a naravno oni nece ni za sta odgovarat

nemoj bogati pisati dezinformacije. ako stari audi a8 iz '96-e god vrijedi 200.000KM ja cu ti kupit 5 takvih. a dobro znam koji je audi, jer lik zivi u vogosci i stalno ga vidjam...

Član
Radi ovakvih likova nama skidaju s plate :icon_mad: FUJ! :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Legend
emir_89 je napisao(la):
nemoj bogati pisati dezinformacije. ako stari audi a8 iz '96-e god vrijedi 200.000KM ja cu ti kupit 5 takvih. a dobro znam koji je audi, jer lik zivi u vogosci i stalno ga vidjam...

HARIS SE VOZI U AUTU STAROM 13 GODINA ?
aj uredu je
nemoj ti pricati gluposti
kad one obicne debile voze one nove 8ice i pheatoni, ko da bi ovog majmuna vozila 8ica stara 13god..

ovo je samo jos jedan pokazatelj bahatosti ovih idiota, koji voze k'o kreteni, i samo se nadam da jedan dan mene ili nekog od nas nece ubit na cesti svojim budalesanjem..

ima jedan debil sto dolazi po onog sekretara vlade iz moje ulice, pa ga gledam kako i sta vozi, svaki put kako ulijece u ulicu, smao cekam kad ce necije dijete udarit (nedaj Boze)

Član
.nOKe je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

HARIS SE VOZI U AUTU STAROM 13 GODINA ?
aj uredu je
nemoj ti pricati gluposti
kad one obicne debile voze one nove 8ice i pheatoni, ko da bi ovog majmuna vozila 8ica stara 13god..

ovo je samo jos jedan pokazatelj bahatosti ovih idiota, koji voze k'o kreteni, i samo se nadam da jedan dan mene ili nekog od nas nece ubit na cesti svojim budalesanjem..

ima jedan debil sto dolazi po onog sekretara vlade iz moje ulice, pa ga gledam kako i sta vozi, svaki put kako ulijece u ulicu, smao cekam kad ce necije dijete udarit (nedaj Boze)

noke, kazem ti. lik je iz vogosce, nisam ga jednom vidio kako dolazi sa a8-icom, ona stara 96god. bas lik prico kako je bio zaduzio novu a8 i kaze ova mu bolja. unutra je ona tip top, sve zivo sto moze imat. tom a8-icom se i rahmetli alija vozio. i nemoj govorit da pricam gluposti, kad nisi upucen i pricas na osnovu nekih pretpostavki...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.