bas zalosno,ali iam toga i u mom komsiluku.naime,moj komsija cesto juri kroz sokak moj i to metar od moe kapije,jucer je proletio sigurno sa oko 60Km/h ispred kapije i u tom trenutku se nalazio moj sin oko dva metra od kapije(pusta sreca da nije istrcao na ulicu) i kada sam ga kontaktirao da ga kulturno upitam jel mu tolika hitnost da mora da zuri on mi je odgovorio da imam kapiju i da je fino zatvorim...i vrh brda je bio taj sto mi kaze da ga nemogu tako napadati jer se nista nije desilo,ali u slucaju da mi je udario dijete da ga mogu napadati tako...hmmm.rekao sam mu kulturno da ga nebi verbalno napao vec bi njega i njegovu svu familiju sikerom uscjepao ako bi mi se sta dijetetu desilo jer sam stvarno radikalan na stvari koje mi ugrozavaju porodicu(zbog mene je istjerana s posla zena u domu zdravlja koja nije primila moje dijete hitno,a mali je povracao i dosao blijed ko papir i kasnije se ispostavilo da ima stomacni virus i da je bio na granici da dehidrira a posle nedobog sta vec :icon_evil: .Zalba,pa tuzba i posle se mogla izvinjavati neni svojoj)