Pezo 206 papak tuning

Pezo 206 papak tuning

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
VR6Boki je napisao(la):
Beze izgleda, no uz jos par ozbiljnijih dorada, licio bi na nesto. Recimo prosiriti mu blatobrane po uzoru na WRC 206-icu, staviti distancere i neke vece felge, recimo 17-ke, obojiti u crveno i bio bi strasan.

upravo tako, samo onaj spojler skratiti i extra. auto uopste nije skupo koliko je u njega ulozeno love i truda.

Član
kupit ga... prodat sve ove djidje midje i jos bi imo zarade :D :D i onda ga sredit fino..

Sto se mene tice samo bi skino ovaj "vidikovac" nazad i haubu .. prednja karambolka mi je sminka..

Član
Haj ok karambol mi se sviđa, hauba je malo divljacka, unutrasnjost je ok samo ovi pijacarski prostiraci paraju oci, spojler zadnji je fuj za skidanja se ubio i vece feluge tad bi bilo "ok":icon_arrow:....

Član
Tipo16V je napisao(la):
upravo taj zakljucak hocu sa tiborom da izvedem :) ko da je u njega 2.0 FSI :)
a planira neke jap style branike
meni je pezo ko lutkica ... osim krovnog spojlera on mi se ne svidja ... ostalo je relativno ukusno nije prenapadno .... felge ... po profilu a i kalendaru vidim da su zimske gume ... a ne sjecam se da ko stavlja 18ke zimske ...

u mene je 1.4 motor, i pogrijesio si...Sharky hoce jap stylena svoju Fabiju ne ja, u mene bas naprotiv idu spojleri minimalno izrazeni i prate liniju auta...;)...ako mi ne vjerujes trkni pa pogledaj u Garazu, tamo sam i okacio slike koje ja hocu da si stavim na tutach...

Član
meni nije los.. samo mu rucka nekako smeta, onaj spoiler iza.. a ostalo.. pa ukus je hvala bogu od osobe do osobe drugaciji.. i nitko ne radi auto da se drugome dopada, nego samom sebi. naravno osobu uzdize i ponosi, kad se svi za njegovim autom zadivljeno okrecu.. .. ako je ovaj zadovoljan ovim izgledom.. hee neka.. meni je papak tuning kad netko hoce a nemoze.. na hrdjavo auto klepa airbrush tankpoklopac itd..

Član
ma nije toliko los... Mislim felgice treba stavit lijepe, ovaj spojler nije za njeg...Al druge felgice i sklonit spojler i auto bi bilo donekle ok... Za motor necu nista reci...Bio bi lijep za neku curu.-)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.