Pezo 206 papak tuning

Pezo 206 papak tuning

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sve stvarno ide ali 1,1 motor,felgice malene i onaj spojler da bog sacuva...

http://www.zauto.ba/index.php?sel=1&vozilo=0&page=0&view=44

ovo je presmijesno... uglavnom svi pogledajte ,ja u zivotu nisam vidio nadjidjanije auto...

Legend
hahahhaha kad ide 120 ,ovaj spoiler hoce sajbu da mu razbije muuuahhahahahhaa FUJ kako ima bolesnika u glavu

Član
Ovo vise shvaca, kao zajebanciju doticnog vlasnika nego nesto ozbiljno...pre extreman kit za ovako maleno auto, felne premale, preruzne, i previse uvucene, preslabasn motorcic, zadnji spojler ubij boze...hauba jedino moze proci samo da nema onoliko lomova...ako ej vec farbao interijer mogao je bacit jos 250 marki u ovu kantu pa da im ai navlake u boji...c.c.c..c :(

Član
zar negdje pise da se nesmiju nabrijavat auta sa slabim motorima... sta da je auto full nabrijan i da prejebeno izgleda dosli bi pametni i rekli 1.1 motor ko ***** je djece nabrijat auto 1.1 :p

Početnik
upravo taj zakljucak hocu sa tiborom da izvedem :) ko da je u njega 2.0 FSI :)
a planira neke jap style branike
meni je pezo ko lutkica ... osim krovnog spojlera on mi se ne svidja ... ostalo je relativno ukusno nije prenapadno .... felge ... po profilu a i kalendaru vidim da su zimske gume ... a ne sjecam se da ko stavlja 18ke zimske ...

Član
hehehehe jedino ne razumijem zasto mu je zadnja karambolka serijal...

a sto se tice jacine motora... i kod mene je slab motor i ja sam pokuso da ga natjeram da ide bolje al sve je to nsita al jbg kad vec neide makar nek je lijep ko lutka... ;)

Početnik
ja i jos neki iz charsije smo se smijali ovom jednom faiku ... plavu dvojku je imo jedna od poznatijih ovde na kantonu napucana do jaja nije bilo nabrijanijeg golfa .... a 1.6 D .... al zato lik kulira lagano ... ja se na fiatu nisam mogo nafarbat karambolki i pragova od divljanja i kamenchica i iskuckane farbe

Član
Ma pežoić vrijedi para koje su navedene. Samo skontaj šta je uloženo u njega... Kad bi mu skinuo ovaj zadnji spojler i prodao ga( ciganu da napravi tačke od njega) vratio bi i onih 700km i eto mu dobre cijene:)))

Član
Beze izgleda, no uz jos par ozbiljnijih dorada, licio bi na nesto. Recimo prosiriti mu blatobrane po uzoru na WRC 206-icu, staviti distancere i neke vece felge, recimo 17-ke, obojiti u crveno i bio bi strasan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.