Peugeot-Emir Član 16.10.2008 #16 Neoficijelni Peugeot fan club BiH je napravljen! Biti ce te obavjesteni
Schumi Član 16.10.2008 #17 Svaki pocetak je tezak,zato se sad treba izboriti i pokazati volju da se projekat realizuje! Nek je sa srecom !
Svaki pocetak je tezak,zato se sad treba izboriti i pokazati volju da se projekat realizuje! Nek je sa srecom !
poKle Član 17.10.2008 #18 Ja cu vam pomoci, ako je to PSA klub, a ne samo peugeot klub Hallo i citroen treba biti tu negdje?! To je isto sranje,drugo pakovanje! haha
Ja cu vam pomoci, ako je to PSA klub, a ne samo peugeot klub Hallo i citroen treba biti tu negdje?! To je isto sranje,drugo pakovanje! haha
poKle Član 17.10.2008 #22 A "bilosto", tek se zamisli u Citro. C4-vorki, crvenoj, gledas u digitalni brzinomjer...ahh... Heheh Al` Bogami, 308-ica se ne moze mjeriti ni sa jednim autom u klasi(valjda golf klasa, ma sve ih je prevazisla)... Stvarno je posebna...
A "bilosto", tek se zamisli u Citro. C4-vorki, crvenoj, gledas u digitalni brzinomjer...ahh... Heheh Al` Bogami, 308-ica se ne moze mjeriti ni sa jednim autom u klasi(valjda golf klasa, ma sve ih je prevazisla)... Stvarno je posebna...
S shemso Član 18.10.2008 #24 evo ja danas se citav dan vozam u C4 ali sa 4vrata i stvarno je mocan... ali mi je ipak 308 ljepsi...
evo ja danas se citav dan vozam u C4 ali sa 4vrata i stvarno je mocan... ali mi je ipak 308 ljepsi...
bilosto Početnik 18.10.2008 #25 ma, nece ovi moji... imaju nesto drugo u planu... urotili se protiv mene...
poKle Član 18.10.2008 #26 Ovakav? Doduse ovo je limited edition, C4 By Loeb , ali cini mi se da sam ljetos vidio jednog sa stranim tablama... Strasan...
Ovakav? Doduse ovo je limited edition, C4 By Loeb , ali cini mi se da sam ljetos vidio jednog sa stranim tablama... Strasan...