Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vrata ogromna za parkinga totalno nefukcionalna, položaj sjedenja neobičan, rame izčašiš dok pojas sigurnosi dohvatiš, nos mu naprijed ne vidiš nikako, dug hod mjenjača
uh što sam ga nahvalio :icon_smile:
inače identičnog sam vozio jedno vrijeme samo sam imao nešto ljepše felge
Paa ovako i meni je bila jako sumnjiva ta kilometraza, tako da sam prije nego sam ga kupio lijepo provjerio (inace radim na takvom mjestu gdje mogu da provjerim porijeklo svega) i onda sam nasao gdje je kupljen i kada. Nasao vlasnicu u Italiji cije se ime podudaralo sa papirima i servisnom knjigom. Pa ti onda lijepo nazovem jarana koji je igrom slucaja bio u istom gradu gdje i ova zena (citaj baba 1939 godiste) i on ti nju nadje i isprica se sa njom, dakle sve u dure. Pa onda par sitnica kao sto su gume, su se podudarile sa gumama koje su u tvornici stavljene na njega (dakle nece neko da vozi 150 000 na istim gumama a ove su dobro ocuvane) pa onda hebote jos najlona ima u njemu baba ga vozila samo do supermarketa i to je to.
Molim vas nemojte me pitati gdje radim i kako to sve provjeravam.