Član
Znaci pije cca 15 tak dana pala je nova vozilica PUG 307 umjesto Fiata Una 1.0 Fire kojeg sam vozao 3-4 godine i na kojem je jedino kasetofon ostao u ispravnom stanju. Struja u njemu me je ubijala u pojam, non stop curenje vode iz hladnjaka ono ti taman zakrpis jedno mjesto kroz par dana ono izbije na drugom mjestu da bih na kraju izbila kroz blok motora i halalio sam ga za 300 KM kolegi samo da ga vozi od mene. Gldeam sada "mrki" ga voza i izgleda sav sretan pa neka mu je sa srecom i od mene.
Eh sada sto se tice novog auta kupljen je u obliku ispod:
PEUGEOT 307 2.0 HDI
2002 G. 66 KW,
MANUELNI MJENJAC
BROJ VRATA 2/3
CRNA
DIGITALNA KLIMA
SERVO
ABS
AIRBAG
CD MP 3 MUZIKA
ELEKTRICNI PODIZACI
ELEKTRICNI RETROVIZORI
DALJINSKO - 2 KLJUCA
ALLU FELGE 16
Kasetofon koji sam dobio u kolima sam poklonio i na njegovo mjesto ubacen nov SONY CDX-GT35U koji sam isto tako dobio na poklon.
Planirao sam malo karbona u unutrasnjost staviti, ali ne previse tek toliko da pokrijem ogrebanu plastiku kod prekidaca za prozore i ubaciti malo bolju muziku pa idu slike kako sta bude dolazilo na red da se radi.
Eh sada sto se tice novog auta kupljen je u obliku ispod:
PEUGEOT 307 2.0 HDI
2002 G. 66 KW,
MANUELNI MJENJAC
BROJ VRATA 2/3
CRNA
DIGITALNA KLIMA
SERVO
ABS
AIRBAG
CD MP 3 MUZIKA
ELEKTRICNI PODIZACI
ELEKTRICNI RETROVIZORI
DALJINSKO - 2 KLJUCA
ALLU FELGE 16
Kasetofon koji sam dobio u kolima sam poklonio i na njegovo mjesto ubacen nov SONY CDX-GT35U koji sam isto tako dobio na poklon.
Planirao sam malo karbona u unutrasnjost staviti, ali ne previse tek toliko da pokrijem ogrebanu plastiku kod prekidaca za prozore i ubaciti malo bolju muziku pa idu slike kako sta bude dolazilo na red da se radi.