PEUGEOT 206

PEUGEOT 206

Član
Vec duze vrijeme trazim da kupim 206-icu..volio bi naci dizela zbog manje potrosnje ali slabo ih ima..dok benzinaca ima puno vise za manje para i i ljepse izgledaju..ali omišljam se,jer da mi je nesto ekonomicno..sta mislite za ovaj motor 1.4 ja mislim da on ipak trosi puno,vise i od 2.0hdi
VIDIO SAM DA OVDE IMA PUNO CLANOVA KOJI VOZE 206-ICU.PA AKO IMATE KOJU PAMETNU RECITE.

npr ovaj mi je full samo motor benzinjara http://www.pik.ba/artikal/983039/pezo-peugeot-206-digitalna-klima-registrovan/ sta velite.

Član
Ajd' u redu, dizel troši manje. Koliko voziš auto i koliko možeš uštediti para na gorivu (Baci računicu)? Onda fino uzmi u obzir održavanje auta. Dizela ljudi slabije održavaju, a NE rijetko toče i ložu u nedostatku para. To nikako ne prija novim motorima. Onda fino uzmeš u obzir koliko će te koštati neki ozbiljniji zahvat na autu, a koliko te neće koštati benzinac.;)

Ovaj 1.4 je solidan po potrošnji, ali ako ga malo očepiš troši dosta više od mog 1.6. Opet, bolji je i rasterećeniji od 1.1 kog treba da zaobiđeš u širokom luku.;)
Već sam pisao mislim po tvojim temama, a sve su na ovaj fazon. Ti jednostavno ne znaš šta hoćeš.:icon_confused:

Svak ima svoje misljenje... ja sam imao 306 1.6b itrosio mi je oko 10tak litara... sad vozim 206 1.4b i prezadovoljan sam... potrosnja oko 7-8l, od 9mj kod mene i nista se dosad nije kvarilo... po meni idealan motor za moje potrebe...
razmisljao sam da prodam i kupim 1.6 ali sam odustao... jer ipak presudna je potrosnja...:icon_smile:

Član
DDaarriioo je napisao(la):
Svak ima svoje misljenje... ja sam imao 306 1.6b itrosio mi je oko 10tak litara... sad vozim 206 1.4b i prezadovoljan sam... potrosnja oko 7-8l, od 9mj kod mene i nista se dosad nije kvarilo... po meni idealan motor za moje potrebe...
razmisljao sam da prodam i kupim 1.6 ali sam odustao... jer ipak presudna je potrosnja...:icon_smile:

Pa 1.6 troši manje od 1.4. Provjereno. Meni još 7 u prosjeku nije prešao. Obično troši oko 6l.;)

Član
ovaj sa linka mi je prosto prelijep, vidi se da je ocuvan, eto i taj motor mu nije neki preveliki potrosac, ali prvo se treba skontat sta tacno hoces, otvarao si ove teme i prije,pa jos nisi kupio auto:icon_rolleyes:

Član
ArminM je napisao(la):
ovaj sa linka mi je prosto prelijep, vidi se da je ocuvan, eto i taj motor mu nije neki preveliki potrosac, ali prvo se treba skontat sta tacno hoces, otvarao si ove teme i prije,pa jos nisi kupio auto:icon_rolleyes:

jesam otvaro sam alli samo vezano za 206..ostale teme sam otvaro ne vezano za sebe jer sam htjeo pomoc nekim frendovima..to je to..
A nisam jos auto uzeo jer mi se ne zuri a i neodlucan sam.

OggyBoy je napisao(la):
DDaarriioo je napisao(la):

Pa 1.6 troši manje od 1.4. Provjereno. Meni još 7 u prosjeku nije prešao. Obično troši oko 6l.;)

dobro kad sam ovo pisao mislim na gradsku voznju, malo tezu nogu na gasu... sto se tice otvornog mislim da nece uzeti vise od 6l... to cu testirat dok budem isao u Budimpestu...:icon_smile::icon_smile:;);)

Član
Ma dizel majka, vjeruj mi, vrijedi svake marke vise koju das....
Istina da su vise presli duplo a i sto bi to bio slucaj da ne trose duplo manje.
Nadji sebi 1.4HDI i budi miran, nemoj da razmisljas.... 2.0HDi vec ide pravo ali ne znam koliko ti je to potrebno...
Vidis koje su cijene goriva, ne zaljeci se.
Ako ces benzinca, ganjaj samo sto manju kubikazu....
Svi nesto umotavaju, 7-8 litara.... racunaj 9 minimum po gradu nema benzinca starijeg da moze ispod 8.