peugeot 206 GTI udaren

peugeot 206 GTI udaren

OggyBoy je u pravu, tamo okolica Banjaluke je "raj" za francuze haha.. I ja sam tamo nasao dijelove za svoje auto kad sam popravljao, ukratko sa 1500 koliko su mi najmanje ovdje u okolici trazili, sve to sam kupio u BL za 600 KM...

Ja ti rekoh, sve se isplati popravljati pa prodati dalje...

Član
Ovo uopšte ne izgleda strašno. Pretpostavljam da mašini nije ništa. Koji je hladnjak otišao, klime ili drugi?

djogi86 je napisao(la):
Ovaj auto citav se moze prodati za 6 000
Imas 4 000-4 500 popravke.
Eto neka skonta koliko se onda isplati.
Ne vjerujem da ce iko dati vise od 1500KM za njega.
Tako da ti je naj isplativija opcija praviti ako se vlasniku nije ogadio zbog svega.
Ali ovakav kakav je ne vjerujem da moze uzeti vise od 1700KM.

U potpunosti se slazem!

Član
ma uopste nije puno udaren,ugl vecinom je lim otisao mislim da bi ga popravak dosao od 2000-2500KM mozda i manje..tak da moje misljenje bolje ga popraviti :)

Član
Nista strasno kao sto kazu imas u grudama otpad ja sam dosta stvari uzimo da se dogovorit sve mogu ti i ja pomoc ako se odlucis.... Btw ako bude trebo prednji branik imam ja viska jedan sa maglenkama jeftino ;)

Član
OggyBoy je napisao(la):
Ne znam odakle si, ali ovdje kod nas možeš jako jeftino proći sa popravkom ovoga. Ovo uopšte nije velika šteta osim krova što se mora sjeći. Ostalo se sve lako pokupuje i zamjeni ako nije malo iskrivljen, a to će se vidjeti. U okolini Laktaša ima rasturenih preko 100 206-ica, sve dijelove možeš naći. Imam i jako dobrog i sa realnom cijenom limara i lakirera, pa ako si raspoložen, mogu ga pitati koliko bi izašlo sve sa lakiranjem, da ne prepozna niko da je bio udaren, a već sam gledao kako je sjekao kola i pravio ih, ne primjeti se da je išta udareno bilo.;)

ja sam iz gornjeg vakufa jedinio sto je lim otisao motor i sasija nista samo krov al dalo bi se to napraviti vidjecu ja sa vlasnikom pa cu javiti bolje se isplati popravit ga :)

DJ_M4rko je napisao(la):
Nista strasno kao sto kazu imas u grudama otpad ja sam dosta stvari uzimo da se dogovorit sve mogu ti i ja pomoc ako se odlucis.... Btw ako bude trebo prednji branik imam ja viska jedan sa maglenkama jeftino ;)
treba mu i prednji branik sa maglenkama javit cu ti sta vlasnik kaze pozz

Član
Sinoć sam bio sa tim drugom limarom, onako ugrubo kaže oko 2000 može biti, ali ništa dok ne vidi uživo ili sa slika pa da procjeni. Ima on puno posla, bukvalno je zauzet narednih par mjeseci, extra radi, nije imao reklamacije do sad.;)
Ako je tamo skuplje, ne znam koliko se isplati dovesti auto ovdje, a vjerujem da se isplati, možda i jeftinije bude. Za termin ću se ja potruditi da preko veze upadne. Ovdje stvarno ima 206-ica kao salate po otpadima.;)

Član
OggyBoy je napisao(la):
Sinoć sam bio sa tim drugom limarom, onako ugrubo kaže oko 2000 može biti, ali ništa dok ne vidi uživo ili sa slika pa da procjeni. Ima on puno posla, bukvalno je zauzet narednih par mjeseci, extra radi, nije imao reklamacije do sad.;)
Ako je tamo skuplje, ne znam koliko se isplati dovesti auto ovdje, a vjerujem da se isplati, možda i jeftinije bude. Za termin ću se ja potruditi da preko veze upadne. Ovdje stvarno ima 206-ica kao salate po otpadima.;)

hvala oggy vidjecu ja sa vlasnikom ovdje mu trazi 1300 za ruke jos dijelovi iszislo bi ga 3000 3500 tako mu je rekao poz