Peugeot 205 problemcic

Peugeot 205 problemcic

Član
Radi se o struji....Promjeno razvodnu kapu,svjecice i kablove nedavno i od tada imam problem da mi auto trza u brzinama dok ne "probije" sta vec ima da probije i onda ide normalno do iduce brzine,protrzava od trece do pete,prva i druga uredu...Normalno krece i naprijed i nazad,bolje poteze i cak brze ide i bolji odaziv na gas ima,prima gas super,paljenje se poboljsalo,kad ga upalim hladnog odma mogu da krenem bez onog trzuckanja i gasenja auta kao prije,karburator pregledan,extra cist,dizne uredu i potrosnja normalna kao i prvog dana,razvodna kapa originalna ali mislim da kablovi nisu,da su malo od novijeg auta...Jedino gorivo da nije valjalo ali cisto sumnjam siam samo na Hifi Petrol i nikad nisam problema imao,na ravnici to trzanje da se tolerisati ali uzbrdo gubim zivce non stop moram da saltam u manju pa u vecu,kao da ga nesto gusi gubi snagu,napominjem dobio sam znatno poboljsanje sa ovim sto sam naveo da sam promijeno,da trazim problem tu ili da idem dalje,lamela se cini u redu normalno razdvaja i kvacilo je meko i krece u brdu itd itd,ikakvi prijedloga di i sta da trazim!
Hvala unaprijed