elmir je napisao(la):allroad je sve rekao za travnik, dobar im passat bio 1.8T ali ja kako sam cuo motor je tu dao svoje.. vidio sam ja njega jednom u bugjnu prosle godine, isti iste table, bar to uvijek pratim kod obih presretaca a hodaju kod nas 2 petice sto kazes, jedna 2.0tdi i jedna 1.9tdi.. a neki dan isao do sarajeva preko kiseljaka, kad sam se vracao 7 tronozaca sam izbrojao putem sreca nisam imao ni potrebe prepast se jer sam citav put laganini isao
A20DTH je napisao(la):Na autoputu B. Luka - Gradiska radi presretac bijeli Golf V reg. oznaka 176-A-744 bez ikakvih oznaka
dellas je napisao(la):Kod nas u manjim mestima voze Punto II 1.2 16v i Peugeot 307 1.6 16v. U većim su poceli golf 6 masovno da nabavljaju. Saobracajna ima isto to i poneki Pajero novi, skodu roomster, polo i fabiju. Interventna samo nove Land Cruiser-e. A paradox je da čak ima slucajeva da u nekim manje razvijenim opstinama jos uvek imaju stojadina:lol: Dok sa druge strane saobracajna policija republička ima nekoliko novih bmw-a 5 F10, a presretaci imaju cak i jednog Lancera EVO X 300ks.
allroad je napisao(la):U travniku cetvoke sdi, polo sdi, presretaci su imali peticu 2.0tdi i 1.9tdi a nekad prije passat 1.8T. Imaju specijalci par kombija t4 syncro, tih par su dobri, ostalo sve krsevi, osim par novih pola i ovih petica od presretaca
-Suki- je napisao(la):Sve sta imaju je za otici po krofne, a ne za potjere.
Porschefan je napisao(la):Bolje reć da odu na pivu :lol:
U Neumu imaju Astre G 1.4 i stari Nissan Patrol
A iako je tema BiH Police, spomenut ću Split jer sam zadnjih 10ak godina djelomično i ovdje. Obične patrole imaju nove Octavie, i nove Toyote LandCruiser, a presretači su BMW 330xd e90, novi Superb i Mercedes C320cdi w203,
erol_brcak je napisao(la):Brcko, do skora samo Golf mk4 tdi, a u zadnje vrijeme uglavnom vidjam mk5, motori neam pojma, znam da su tdi. Dosta octavia i passata kao presretaca. Uglavnom voze novija auta, slabo je kanta, jeste da medju ovim octavijama vec ima izdrdanih primjeraka
Jurke je napisao(la):Evo ja cu nabrojat neka al' necu govorit koja policija ih koristi,al' radi se o policijama u BIH....
BMW F10 330XD,SKODA SUPERB 2.0 TDI CR 4x4, A6 3.0 TDI QUATTRO,A8(neznam motor),Mercedes-Benz W211 E500 i jos dosta toga,samo se ove rijetko pojavljuju....:icon_biggrin:
Skrabo je napisao(la):Meni je jedne prilike pricao kolega da su passati u pratnje 2.0TDI sto im pise na zadnjem dijelu 2.0T tj.benzin i cipovani..Ja mislim da je ovo sto si ti trazio..
Ovi passati i kombiji T5 su meni vrh 2.5 TDI 4x4 sve crveno,vjerovatno jos cipovani
Ovo standardno astre 1.4,1.6,cetvroke sdi
Limpi je napisao(la):odakle vam to da su auta samo za "kafane"... :icon_rolleyes:
ovih civilnih petica bijelih/tamnijih neupadljivijih boja kao govana, uglavnom vozaju tronosce sa njima... ili se zastekaju pa skidaju "rucno"...
ima i jacih, al manji broj, te nisu bas cesto operativni- daleko bolje/lakse pare ubiru dok sjede a radar prati...al ima i onih 2.0 fsi, golf, pasat, petica fabrika al 2.0tfsi, superb 3.2 v6, audija... navodno neki 2.0 tdi su u golfu/octaviji "nesto nabrijani, namjenski za policiju ,itd...
al kazem, nisu toliko aktivni, jer realno nemaju neke potrebe. vecina vozaca i ako napravi vece prekoracenje, a iza ugleda rotaciju od 1.9.-2.0 cadje, opet ce stat i suocit se sa sudbinom hehe. ostali mizerni procenat sto ce lupit gas, su "sifre" ili guzonje
uglavnom, tronozaca zna biti ko gljiva poslije kise, samo gledas okolo imal patrola/radara, hocel tko blicnut, ako pretices u retrovizor imal kakav "sumnjivi" fau wau iza da prati situaciju... ukratko najmanje se gleda u cestu :lol: :icon_mad: kad je svako malo ogranicenje 50-60, "naselje" itd.. :icon_mad: :icon_mad:
elmir je napisao(la):allroad je sve rekao za travnik, dobar im passat bio 1.8T ali ja kako sam cuo motor je tu dao svoje.. vidio sam ja njega jednom u bugjnu prosle godine, isti iste table, bar to uvijek pratim kod obih presretaca a hodaju kod nas 2 petice sto kazes, jedna 2.0tdi i jedna 1.9tdi.. a neki dan isao do sarajeva preko kiseljaka, kad sam se vracao 7 tronozaca sam izbrojao putem sreca nisam imao ni potrebe prepast se jer sam citav put laganini isao
zlajaaa je napisao(la):Samo ne kontam svrhu teme NFS bježanje od policije :icon_question:
zlajaaa je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Meni je jedne prilike pricao kolega da su passati u pratnje 2.0TDI sto im pise na zadnjem dijelu 2.0T tj.benzin i cipovani..Ja mislim da je ovo sto si ti trazio..
Ovi passati i kombiji T5 su meni vrh 2.5 TDI 4x4 sve crveno,vjerovatno jos cipovani
Ovo standardno astre 1.4,1.6,cetvroke sdi
je li piše SMCHIPTUNING :lol:
emir_89 je napisao(la):druze, ako si otvorio temu, ne znaci da moras odgovoriti na svaki post sto neko napise nhf
emir_89 je napisao(la):druze, ako si otvorio temu, ne znaci da moras odgovoriti na svaki post sto neko napise nhf
lauda_bc je napisao(la):kao sto rece kolega erol brcaci imaju spremna auta. imaju novog pola za patrole a potjera je sa golfom IV passat 5+ i skoda oktavia 2.0. imao sam priliku da se vozim u golfu IV 110ks ali mi mnogo bolje id vec 110ks. uglavnom je veoma tesko pobjeci ali nije nemoguce