Aditas je napisao(la):Evo ko nije bio.. trebao bi...
Norveška.. Preikestolen...
MTR je napisao(la):Aditas je napisao(la):Evo ko nije bio.. trebao bi...
Norveška.. Preikestolen...
Bio , jbg nemam slika , obisao Trondheim , neku crkvu od drveta stara nesto ko 1000 godina, pa onda u luci gdje su nacisti sakrivali podmornice i svasta jos , grad je fantastican ,ljudi idu na veceru sa jahtama od 20 metara .....
i naki Fjord , sad se ne mogu sjetit imena al golemo bratee
Death_beat je napisao(la):samo neka ima sunca i vode i ja sretan. ne volim snijeg, zimu i tu atmosferu opcenito.
a od zelja, bora bora kako gore neko navede i dubai-da i ja to vidim. i dok sam mlad jos, na ibizu bih volio da odem. ako zakasnim sa godinama to krizam sa liste zelja :lol:
nodiash je napisao(la):Death_beat je napisao(la):samo neka ima sunca i vode i ja sretan. ne volim snijeg, zimu i tu atmosferu opcenito.
a od zelja, bora bora kako gore neko navede i dubai-da i ja to vidim. i dok sam mlad jos, na ibizu bih volio da odem. ako zakasnim sa godinama to krizam sa liste zelja :lol:
Bolje ti je nadji kakvu bolju, ljepsu i mirniju destinaciju..trust me
erol_brcak je napisao(la):Ja bi stvarno volio vidjet tu polarnu svjetlost (Aurora Borealis) ,to mi je ono...Boze! Inace se furam vise na te snjezne krajolike i zemlje nego na Tahiti,Havaje i te fazone.Pogotovo gledajuci Northern Exposure sam zavolio Aljasku,a i Into the Wild je takodje imao svog utjecaja
Ali u biti zelja mi je obici cijeli svijet