Peraci farova, pomoc?!

Peraci farova, pomoc?!

Član
Znaci par puta kada pritiscem rucicu za pranje soferke treba da se aktivira pranje farova, ali cuje se da pumpa odradi ali nece da izadju prskalice, zna li ko u cemu je problem da se ne patim oko toga?!

Član
AldinShpura je napisao(la):
povjeri crijeva (da nije spalo s motorica-pumpe) i odcepi dizne (prskalice)

Pretpostavljam da je pumpa na boci od vode, a da su spala crijeva vjerovatno bi bilo vode ispod auta. A kako da ih procistim, ko zna kada je to zadnji put korisceno.

Član
mozda ti je pumpica crkla,ona bude na boci sa donje strane,meni kad je crkla nisu izlazili jer nije bilo dovoljno vode,pustalo vodu na toj pumpici,a valjda kad nema dovoljno vode ne izlaze jer mozda cuva vodu za sajbu :)

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
mozda ti je pumpica crkla,ona bude na boci sa donje strane,meni kad je crkla nisu izlazili jer nije bilo dovoljno vode,pustalo vodu na toj pumpici,a valjda kad nema dovoljno vode ne izlaze jer mozda cuva vodu za sajbu :)

Pa cuje se da odradi pumpica tj zauci ali nista, aa kada nea dovoljno vode nece jer potrosi dosta kako sam upoznat...Jedino mi ostaje pa probam ocisti prskalice, samo ne znam cime i kako...Pozdrav