Pazi ovo!: Golf 1 se još uvek proizvodi

Pazi ovo!: Golf 1 se još uvek proizvodi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Verovali ili ne i nakon 21 godine od početka proizvodnje u Južnoafričkoj Republici Citi Golf na osnovi Golfa 1 se još uvek proizvodi. Golf koji je u evropi odavno zaboravljen u Južnoafričkoj Republici obara sve rekorde, a upravo je uradjen redizajn osvežen je izgled zadnjih farova, prednje maske, dodan je spojler ali manje – više to je Golf jedinica.

Iznenađenje se nalazi u unutrašnjosti, koja je potpuno osvežena – novi upravljač, nova instrument tabla, novi srednji stub, novi materijali, standardni CD/MP3 player… gotovo pravi Volkswagen.

Ne treba zaboraviti da se ipak radi o autu koji košta tek nešto više od 9.000 €. Centralno zaključavanje opcija je i dolazi uz 1.4 litarski benzinac snage 74 KS. Najjači motor crpi 101KS iz 1.6 litarskog motora i košta oko 15.000 €. U ponudi je i pick-up na bazi Citi Golfa.
 
Član
usporedi :p
skoda_fabia_interior_27_06_04.jpg

interior.jpg
 
Legend
Bogami u pravu si, ali volan je od lupa, jer sam vozio lupa, i imao isti volan, a nisam zagledao iza tamo :) pa sam pretpostavio da je od lupa:) BTW ova zuckasta unutrasnjost fabije mi je drama, ali nikad nisam vidio uzivo ovaka interijer.
 
Član
ovo zuckasto je zapravo malo kriva boja... ako pogledas armaturu ona baca malo na tamnoplavu a ne potpuno crnu, tako i ovo zuckasto je zapravo krem... to su imali prvi elegance modeli... kasnije su promijenili u crno-tamnosivu kombinaciju ako se ne varam
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top