Član
-Passat par dana od kako je u mojim rukama,znaci stock sve origigi na njemu i u njemu!

-tu je i CHUKA 1.8 T / 20V

- prvi tuning poduhvat na Passatu je ABT maska naprijed

-zatim idu 17" felgice i zakucavanje

-kad sam shvatio da mu ova ABT maska ne stoji tako dobro,odlucio sam da stavim ovu standardu Mattig bez VW loga, obrvice,kromirane spigel kapice i 18" felge (dvodijelne) su isto doslo ubrzo

-felge eta-beta naprijed 8.5x18" sa 225/40zr18 gumama,nazad 9x18" sa 245/35zr18 gume

-ubrzo se mijenjaju bocni i prednji zmigavci,nabacuju se kristalni

-zatim idu distanceri pozadi od1.5 cm

-skidam obrve s farova

-pozadi na guzu skidam VW logo i zamjenjujem ga sa Wolfsburg-Editon logom ,naruceno po mjeri supljine

-na red su dosle i lajsne,one se farbaju u boju auta,sem one sa strane dolaze kromirane od 3BG

[/i]

-unutrasnjost Passata se nije mnogo mijenjala,jer highline opcija i te kako mu dobro stoji,dodan je samo dvd pozadi

-potom dolazi zamracivanje stakala i mala antenica

-na red su dosle i angelice,tj "facelifting"

-nakon angelica da bi to sve izgledalo kako treba,bio je podreban xenon-kit,xenoni na vas je red
-Xenon HID kit from Bosch

http://www.bhtuning.com/thread-19784.html -vasi KOMENTARI

-tu je i CHUKA 1.8 T / 20V

- prvi tuning poduhvat na Passatu je ABT maska naprijed

-zatim idu 17" felgice i zakucavanje

-kad sam shvatio da mu ova ABT maska ne stoji tako dobro,odlucio sam da stavim ovu standardu Mattig bez VW loga, obrvice,kromirane spigel kapice i 18" felge (dvodijelne) su isto doslo ubrzo

-felge eta-beta naprijed 8.5x18" sa 225/40zr18 gumama,nazad 9x18" sa 245/35zr18 gume

-ubrzo se mijenjaju bocni i prednji zmigavci,nabacuju se kristalni

-zatim idu distanceri pozadi od1.5 cm

-skidam obrve s farova

-pozadi na guzu skidam VW logo i zamjenjujem ga sa Wolfsburg-Editon logom ,naruceno po mjeri supljine

-na red su dosle i lajsne,one se farbaju u boju auta,sem one sa strane dolaze kromirane od 3BG

[/i]

-unutrasnjost Passata se nije mnogo mijenjala,jer highline opcija i te kako mu dobro stoji,dodan je samo dvd pozadi

-potom dolazi zamracivanje stakala i mala antenica

-na red su dosle i angelice,tj "facelifting"

-nakon angelica da bi to sve izgledalo kako treba,bio je podreban xenon-kit,xenoni na vas je red
-Xenon HID kit from Bosch

http://www.bhtuning.com/thread-19784.html -vasi KOMENTARI