passat by dado :) nove slike - dan kad je otisao...

passat by dado :) nove slike - dan kad je otisao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako passat je otisao, evo slika na dan kad ga je covjek odvukao, utorak, 22.12.2009. :icon_cry:
nova vozilica narucena, isporuka i slike iduce sedmice ;)
evo malo slika

usput ovdje su slike sa novim stopkama, sto nisam update-ovao, evo sad da ne bude nisam nikako stavio :)

Član
hvala bogu pa si ga se i ti kutarisao,sretno sa novom vozilicom, iako mi je i sad zao ovakvog passata i opreme :icon_cry:

Član
hehe, i meni ga je malo zao zbog paketa opreme, bas je bio ono full... al mi je drago sto je otisao jer mi je dosadilo vise automatica vozat, mada ga je ljepse vozit po gradu i to, drazi mi je manual... hvala drug puno, ma nek smo zivi i zdravi a auta ce bit koliko hoces... cim dodje vozilica bice slike, trebala bi do srijede najkasnije... pozdrav

Super Moderator
eee super brate 15 kesa nije moglo bolje :cool:
nek je sa srecom tom sto ga kupi usrecio se a i tebi nek je sa srecom sa tom sesticom ;)

Član
allroad je napisao(la):
eee super brate 15 kesa nije moglo bolje :cool:
nek je sa srecom tom sto ga kupi usrecio se a i tebi nek je sa srecom sa tom sesticom ;)

i ja kazem, gledam neki dan na auto pijaci 2.5 110kw 2002. samo karavan 12500 milja ? tako da je kod mene puna saka brade :cool: hvala brate, pozdrav

Član
Astra je napisao(la):
drago mi je da si prodao, a sa sesticom ces biti prezadovoljan, ocekujemo slike, pozz
hvala i tebi drug, ja se iskreno nadam da cu bit zadovoljan, mada ne vidim razloga da ne budem, jer ipak je novo auto... a sto se tice slika bice odmah po preuzimanju auta... pozdrav

Član
Vidio sam neki dan na nekom web sajtu ovog tvog passata prodaje se, cijena oko 16.500,00 lik je iz srednj*osanskog kantona,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.