Tebe čekam soffa, uvijek imaš dobre ideje¸Vidim dosta ceprkas oko elektronike i lijepo si sve sklopio.
Ovu foliju polijepi i na konzolu da bude ko jahta i fale mu bar kakve 17 za ljeta,makar lepeze ispolirane lijepo bi stajale uz ovu boju.
A men se baš sviđa ovaj četverokraki sa komandamaOvaj cetvrokraki je ocaj, pogotovo sto ih vecina dodje kao plasticni, nabavljaj negdje onaj trokraki a mozes i sa drvetom ko sa ove gore slike taman da uglopis sa vec postavljenom lamperijom
U Centralnoj elektronici mora negdje bit Byte sa vrijednostima 00Samo ja zmigavce americke ne mogu upalit nema sta nisam probo i kod koga ( s obzirom da nemam vcds ).
Probaj sebi upalit corner light, da ti maglenke prate krivinu meni je zanimljiva stvar. I dobro vladica rece mjenjaj volan ziv bio
Javi se na PP da ne duljim ovdjejel mozes da mi kazes kako si kodirao da ti zatvara prozore kad kisa krene imam senzor za kisu fabricki isto b6
Bolje biti lud nego pobudalit. Dodji izrezat cemo i šiber ako trebaTi si lud! Hocu i ja ovo :-D