funky je napisao(la):šteta hajde bice auta, tako se valjda kaze, mada ne mogu ni zamislit kako ti je... :/
Frenkie-3B je napisao(la):Steta drug ali nek je glava na ramenu,ja sam ceko 5 mjeseci od bobar osiguranja kad me je hlupio jedan ljakse,koje je osiguranje sto ti treba isplatit ostetu?
bucky_mb@yahoo je napisao(la):steta drug, a naplatu do mjesec dana koliko sam ja upucen
auto odslepaj do ovlastenog nek ti naprave predracun radova,, kad naplatis radi gdje hoces
darko13 je napisao(la):Sve to zavisi ja sam od Sarajevo osiguranja čekao skoro 8 mjeseci...Šteta fin pasat nadam se da će se napraviti Bitno da je živa galava
Sarajlic je napisao(la):Zao mi je drug ali dobro je da tebi nije nista ozbiljnije.Probaj sa nekim izganjat racun jer ti osiguranje ima pravo od predracuna odbiti 30% zato ili racun ili napravi veci predracun za taj procenat
Tako sam ja nedavno kad me je zakacio momak na prakingu sa audijem.1300km naplatio :icon_biggrin:
arminnn je napisao(la):jaoooo peha lika napuhao 0,31... haj ne sekiraj naplatit ces jos ce ostat za kafe