Limpi Član 11.11.2010 #436 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... cuj ne moze se skinut, mora moc ba... ako nista uzmi crni marker i predji preko :lol:
RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... cuj ne moze se skinut, mora moc ba... ako nista uzmi crni marker i predji preko :lol:
boss_C200 Član 11.11.2010 #437 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... fen uzmes, grijes i odljepljujes lagano.. mislim da je to rjesenje, probaj to pa javi
RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... fen uzmes, grijes i odljepljujes lagano.. mislim da je to rjesenje, probaj to pa javi
.nOKe Legend 11.11.2010 #438 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... ako je nalja, probaj fenom kao sto su rekli, samo mi sad malo bodu oci ove obrve na farovima, kao da "smetaju" ovom bra, da nalegne kako treba .. svakako dobro izgleda, svidja mi se
RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... ako je nalja, probaj fenom kao sto su rekli, samo mi sad malo bodu oci ove obrve na farovima, kao da "smetaju" ovom bra, da nalegne kako treba .. svakako dobro izgleda, svidja mi se
bad_look Član 11.11.2010 #439 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... Samo ukini ovo passat ostalo za 10...pozzzzz
Madison Član 11.11.2010 #440 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... I ja mislim da su sad obrvice visak, tj. oduvek su bile visak po meni Inace, vec znas moje misljenje o autu, keep up the good work!
RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... I ja mislim da su sad obrvice visak, tj. oduvek su bile visak po meni Inace, vec znas moje misljenje o autu, keep up the good work!
M A R E X Član 11.11.2010 #441 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... Tnx. ljudi, ma skontacu nesto, najprije fen i laganica...
GolFanatiCars Član 12.11.2010 #442 RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... Ne dati se nesto da bude CLEAN LOOK nije vala trebalo nikako to da pise na grudnjaku passat Ne znam sta bi rekao da bi odstranio natpis a da ne bude losih posljedica, al sve u svemu dobra je stvar
RE: Passat 3bg: "Bra" zastita na haubi... Ne dati se nesto da bude CLEAN LOOK nije vala trebalo nikako to da pise na grudnjaku passat Ne znam sta bi rekao da bi odstranio natpis a da ne bude losih posljedica, al sve u svemu dobra je stvar
M A R E X Član 12.11.2010 #443 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" Evo danas upotpunjen i zimski rezim, celicare 15" i nove gume 195/65 znaci izg. da za paju nema zime... hahahahaha... xD
RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" Evo danas upotpunjen i zimski rezim, celicare 15" i nove gume 195/65 znaci izg. da za paju nema zime... hahahahaha... xD
AnDel Član 12.11.2010 #444 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" passat je predobarr.. ovaj brus mu legao dobro...za taj natpis mozda mat crni sprej i opleti s celicarama ce biti bas 'unakazen' , zato ne volim zimu
RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" passat je predobarr.. ovaj brus mu legao dobro...za taj natpis mozda mat crni sprej i opleti s celicarama ce biti bas 'unakazen' , zato ne volim zimu
M A R E X Član 13.11.2010 #445 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" Ma hebes ga, taman cu da vidim kako bi mu stojala crna feluga
RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" Ma hebes ga, taman cu da vidim kako bi mu stojala crna feluga
Frenkie-3B Član 18.11.2010 #447 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" ma super izgleda opran,cim se so izlijepi na njega onda je belaj
RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" ma super izgleda opran,cim se so izlijepi na njega onda je belaj
ArminM Član 18.11.2010 #448 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" ovaj passat i s ovim felama mi se opasno svidja
manojlo111 Član 18.11.2010 #449 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" passat je predobar...a vidim iz prijedora si..hehe...komso....ja sam iz dubice..pozz
RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" passat je predobar...a vidim iz prijedora si..hehe...komso....ja sam iz dubice..pozz
Limpi Član 18.11.2010 #450 RE: Passat 3bg by Marex: "Winter steup" ali dobro si ga u ovo "uvalu" uparkirao, izgleda bas nisko