Član
Sretno sa autom i u buducim radovima!!
HvalaSretno sa autom i u buducim radovima!!
jestoo pa nek je sa srećom, bit će to dobar pasat u pravim je rukama,
nego jel te to Hiri namijerio
druze provjeravo sam na dijagnostici, preso je 245000Ma ekstra,vidim prodao si golfa pa da ulaetim i ovdje da dam koji komentar..Motor dobar,vozio sam ga u par Audia i VWa,6brzina,milina,ako ti je mjenjac uredu,auto je dobro pravo,vidi se da ima kilometara na sebi ali sta fali , najlakse je dati pare i na kraju isto , to ces ti sve dovesti u red , nece se to puno primjetiti , sretno i puno kilometara
Sve je relativno, imam komšiju koji auto staro 2 godine izjebe ko kantu, a pređe samo 50k km... kilometraža nije bitna, bitno je stanje... Jer šta se sve danas radi, ne možeš uć u kraj prevarama Kada gledamo da 2010-2011 pređe 200k km šta onda očekivati od nekog auta što je starije 10 godina. 10 auta od 1000 će bit ispod 500k km Ali hajde ubodi hahahaha Baš je kod muhe bila slika nekog e39, i na satu 180k, on iskoprca da je ustvari auto prešo 800k :O ono nisam vjerovoMa ekstra,vidim prodao si golfa pa da ulaetim i ovdje da dam koji komentar..Motor dobar,vozio sam ga u par Audia i VWa,6brzina,milina,ako ti je mjenjac uredu,auto je dobro pravo,vidi se da ima kilometara na sebi ali sta fali , najlakse je dati pare i na kraju isto , to ces ti sve dovesti u red , nece se to puno primjetiti , sretno i puno kilometara
Sve je relativno, imam komšiju koji auto staro 2 godine izjebe ko kantu, a pređe samo 50k km... kilometraža nije bitna, bitno je stanje... Jer šta se sve danas radi, ne možeš uć u kraj prevarama Kada gledamo da 2010-2011 pređe 200k km šta onda očekivati od nekog auta što je starije 10 godina. 10 auta od 1000 će bit ispod 500k km Ali hajde ubodi hahahaha Baš je kod muhe bila slika nekog e39, i na satu 180k, on iskoprca da je ustvari auto prešo 800k :O ono nisam vjerovo