Član
Imam problem, klima nece da mi se pali, provjerio sam sve osigurace i svi su ispravni. Klima je nedavno napunjena, tako da mislim da to nije problem, do cega bi moglo biti ?
Nedavno kad sam stajao na semaforima sam cuo cudan zvuk, kao ono huci ali bas jako, i cim sam malo gasa dodao prestalo je, i u voznji se ne cuje, samo ponekad kada auto radi u mjestu a klima upaljena, pretpostavljam da je kompresor :SJel dobijaš struju na kompesoru?
Ako dobijaš struju onda je onda je kvačilo klime otišlo ili sam kompresor.
Ako ne dobijaš struju a kad direkt spojiš kompresor radi , onda može biti masa stvari , presostat , začepljen kondenzator i sl. a isto ti može biti ako u auto ide R12 plin (u Passata B3 bi trebao ići) a sipao si R134 , moguće da imaš prevelik pritisak...
Odvezi nekom ko se bavi autoklimama
pozz drustvo. imam jedan problem sa klimom. naime jucer sam prvi put ove godine upalio klimu ali nista, jednostavno ne puse hladno. proslo ljeto sam zamjenio hladnjak klime i napunio je i radila je normalno ali jucer nista. gledao sam pod haubom i nigdje se ne vidi da je iscurila. dok uhvatim vremena svakako cu kod majstora ali eto ako neko zna sta bi moglo biti... auto je seat leon 2008 god.