Član
RE: Passat 1.9TDI 3BG (UPdate,pedale,i osvjetljenje w8)
ovo u tebe automatik il se meni cini....a skupo brate ali vrijedi para....
ovo u tebe automatik il se meni cini....a skupo brate ali vrijedi para....
passat2003 je napisao(la):ovo u tebe automatik il se meni cini....a skupo brate ali vrijedi para....
almyr je napisao(la):passat2003 je napisao(la):ovo u tebe automatik il se meni cini....a skupo brate ali vrijedi para....
jeste automatik je ,vidis da nema kvacilo
a jasta je neg skupo, nije mi ovoga zao ni sekunde,najzalije mi je carine...
:icon_smile:
hvala...ako mislis na ovo kuciste jer je od sive plastike, mogu ti reci da i meni to smeta, jer kod mene je bilo u boji ovog neba biege....ali kad sam narucivao nije covjek imao w8 osvjetljenje u biege boji,ali ne primjeti se bas toliko da odudara,al dobro si primjetio i meni malo to smeta,ako nadjem kakav kvalitetan nacin na prebacim na slicnu boju kao nebo...uradit cu to...ako ne onda nek ostane ovako, jer nebi sad radi toga narucivao novo svijetlo...::icon_smile:almir_20 je napisao(la):sve je jakooo fino, a samo meni nekako zapinje boja ovog osvjetljenja, nije u originalu sa tvojom unutrasnjosti. jel se to moze farbati il sta vec, mozda bih ti bilo puno lijepse. u svakom slucaju sve je super posebno papucice
black_devil je napisao(la):i ja sam sebi nasao ove papucice..al jbg imam sad neki preci stvari...
al kad tad ce biti
Svaka cast,imas ukusa druze..Samo polako,doce sve na svoje..
ma znam,moj imenjace , samo kazem da i meni zapinje za oko jer sam po tom pitanju perfekcionista...znam i ja da bi bolje bilo,ako sta uspijem skontat da bude kao nebo bit ce super, ako ne ,ne pada mi na pamet sada opet davat nekih 50 Eur za novi u drugoj boji xDalmir_20 je napisao(la):hehe a druze nemoj se brinuti sada, to se bas toliko i ne vidi i nije neka potreba za mjenjati.... kazem samo da bi mozda bilo bolje da je poput neba.... to je u svakom slucaju super
almyr je napisao(la):ma znam,moj imenjace , samo kazem da i meni zapinje za oko jer sam po tom pitanju perfekcionista...znam i ja da bi bolje bilo,ako sta uspijem skontat da bude kao nebo bit ce super, ako ne ,ne pada mi na pamet sada opet davat nekih 50 Eur za novi u drugoj boji xDalmir_20 je napisao(la):hehe a druze nemoj se brinuti sada, to se bas toliko i ne vidi i nije neka potreba za mjenjati.... kazem samo da bi mozda bilo bolje da je poput neba.... to je u svakom slucaju super