Par brzinskih pjesmica!

Par brzinskih pjesmica!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo ga jedan me clan foruma zamolio da mu nekakvi novi pjesmica, jer radi private party u kaficu,pa mu treba par stvarcica za pustit, pa ev jedan brzinski set mix od 54min... Set nije live, tak da ne zamjerate ;)
MakemusicNotWar.jpg

http://www.2shared.com/file/9235920/be210810/Dj_ErRoR-_House_music_is_my_lifestyle__set_mix__.html
Ako koga zbuni download je na dnu stranice desno pise click here ;)

Prvi prelaz pravi skolski , decentno :p

evo slusam drugu traku :D , svidja mi se traka

malo se kickovi na drugom prelazu nisu poklopili i predugo radis inverziju kickova i zavrsni dio prelaza ti je na break-u i uhvatio si loop i previse smara i druga traka je mnogo bolja od trece , pa si trebao po tome praviti tracklist al kazes da je na brzinu pa se oprasta :p

ugl. nije lose za neku malu partiju al ne mogu vise da slusam , smori me komercijala xD

Član
Pih ovaj vata prelaze :) Hebo prelaze nije to live mix, inace radim cut prelaze i sa monitoringom, dok ga ovdje nisam imao,ovdje se dovatio loopa jer je amaterska partija, tak da i nije bitno ;)

pa zato ti i kazem , u kojem si programu radio ???

pa znam gdje jedino moze greska biti u miksanju , prelazi :p

ja znam kad sam tek poceo , ja dignem oba kanala i poklapam trake xD loop drzim po 2min xD

al haj , nauci se vremenom , upload cu neki svoj set pa da cujes ;)

Član
Ultrmixer profesional, malo komplikovanije nego vdj ableton i slicni jer nema sinkronizaciju beatova i slicne gumbove... Javi mi se na msn da razmjenimo prave setove ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.