Skrabo Član 15.02.2013 #1 [/URL][/img] [/URL][/img] u dobrom je stanju malo je ogrebana sa desne strane nista strasno..cijena 100KM
[/URL][/img] [/URL][/img] u dobrom je stanju malo je ogrebana sa desne strane nista strasno..cijena 100KM
Skrabo Član 17.07.2013 #2 RE: P:Vortex Konzola Golf2 mk2!! Znaci prodajem moju Votex konzolu sa saticima,sa ili bez blende ove(blenda posebno 50KM)..sve zajedno 150KM.. [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img]
RE: P:Vortex Konzola Golf2 mk2!! Znaci prodajem moju Votex konzolu sa saticima,sa ili bez blende ove(blenda posebno 50KM)..sve zajedno 150KM.. [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img]
Skrabo Član 01.08.2013 #3 Trenutno stanje konzole..:icon_biggrin: Imam jos dva satica tako da mozete kombinovati kako hocete [/URL][/img]
Trenutno stanje konzole..:icon_biggrin: Imam jos dva satica tako da mozete kombinovati kako hocete [/URL][/img]
Skrabo Član 01.08.2013 #6 bmwgti je napisao(la): Moze vise slika i sta midlis oce pasati u rallya Kliknite za proširenje... Eto zlajaa je rako,ali ja ne znam tako da bi se trebalo se raspitati je li iko stavljao
bmwgti je napisao(la): Moze vise slika i sta midlis oce pasati u rallya Kliknite za proširenje... Eto zlajaa je rako,ali ja ne znam tako da bi se trebalo se raspitati je li iko stavljao