P: turbinu garrett b.c.c. A/R 42

P: turbinu garrett b.c.c. A/R 42

Član
Turbina je polovna,ispravna i skinuta je sa vw 1.8 benzin motora koji je bio atmosferac pa je prepakovan na turbo.Turbina je bila na bubi amerikanac 1966.g. 1.8 turbo sa karburatorima. Cjena turbine je 700 KM.
33481hu.jpg
34qpcon.jpg
1zzke9x.jpg
b4u53m.jpg
34edt3m.jpg

bebekw210 je napisao(la):
Tarik_Kadic je napisao(la):
Takvu ja imam na vesh mashini.. dobra stvar :D

Kako se ponasa turbo na vesh masini,na koliko bari radi :lol:?

Pa na obicnim obrtajima je programirano da neradi vec samo kad zena centrifugu upali.. onda 0.8 bari pritisak nabije.. bojim se da mi neode dihtung zato dosta 0,8 :D

Član

Pa na obicnim obrtajima je programirano da neradi vec samo kad zena centrifugu upali.. onda 0.8 bari pritisak nabije.. bojim se da mi neode dihtung zato dosta 0,8 :D

Kod mene je gorenje masina od 6,5 kg pa se bojim da mi nebi pukao remen od ogromne snage ,zato sam skinio turbo i odlucio se na prodaju :icon_smile:

Član

Kod mene je gorenje masina od 6,5 kg pa se bojim da mi nebi pukao remen od ogromne snage ,zato sam skinio turbo i odlucio se na prodaju :icon_smile:

Pa vi mozete i sator oprati!:lol: