Član
Trozic je napisao(la):bulex je napisao(la):do kad traje.... challange....kad se radovi postavljaju
![]()
7 dana neš moći spavati jel :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ja bi se radie naspavo jer ce ih gledat do nove godine
Trozic je napisao(la):bulex je napisao(la):do kad traje.... challange....kad se radovi postavljaju
![]()
![]()
tinmachine88 je napisao(la):"7. Za rad se smije samo koristiti originalna-zadana slika,
svako uzimanje druge slike je automatska diskvalifikacija !
8. Zabranjeno je uzimati dijelove sa auta koja su vec virtualno
tunirana,u tom slucaju slijedi automatska diskvalifikacija !"
el to može neko pojasnit, znači da nesmijemo koristiti dijelove druge slike i stavljati na zadanu sliku, mislim na ono tipa felge.... bas mi se ne da a i neznam ih nacrtati
a i u prvom challengu su felge sa nekih slika od drugih auta....(i farovi i retrovizori) čini mi se :icon_rolleyes:
tinmachine88 je napisao(la):"7. Za rad se smije samo koristiti originalna-zadana slika,
svako uzimanje druge slike je automatska diskvalifikacija !
8. Zabranjeno je uzimati dijelove sa auta koja su vec virtualno
tunirana,u tom slucaju slijedi automatska diskvalifikacija !"
el to može neko pojasnit, znači da nesmijemo koristiti dijelove druge slike i stavljati na zadanu sliku, mislim na ono tipa felge.... bas mi se ne da a i neznam ih nacrtati
a i u prvom challengu su felge sa nekih slika od drugih auta....(i farovi i retrovizori) čini mi se :icon_rolleyes:
tinmachine88 je napisao(la):e tnxtak sam i mislio al ono da pitam za svaki slucaj :icon_biggrin: