mirzaa3 Član 04.05.2010 #1 Kao sto u naslovu kaze..Rucica za audi a3..Bila na 1.8 T...Cijena 50 KM sa kozom..kompletna..
NaneVR Član 06.05.2010 #4 mirzaa3 je napisao(la): Kao sto u naslovu kaze..Rucica za audi a3..Bila na 1.8 T...Cijena 50 KM sa kozom..kompletna.. Kliknite za proširenje... drug posalji svoj br mobitela na privatnu poruku da se cujemo za ovo
mirzaa3 je napisao(la): Kao sto u naslovu kaze..Rucica za audi a3..Bila na 1.8 T...Cijena 50 KM sa kozom..kompletna.. Kliknite za proširenje... drug posalji svoj br mobitela na privatnu poruku da se cujemo za ovo
mirzaa3 Član 08.05.2010 #5 Bumbi je napisao(la): Jel ide to kod mene za moj a3 98god ? Ili je to za novije ? Kliknite za proširenje... Kod mene je 97 i nemoze...koza dole uska...Meni dosla iz Rijeke..Cekao mjesec majke mi..Fin detalj..Ovo je sa 1.8 T ...samo neznam koja godina..
Bumbi je napisao(la): Jel ide to kod mene za moj a3 98god ? Ili je to za novije ? Kliknite za proširenje... Kod mene je 97 i nemoze...koza dole uska...Meni dosla iz Rijeke..Cekao mjesec majke mi..Fin detalj..Ovo je sa 1.8 T ...samo neznam koja godina..
mirzaa3 Član 13.05.2010 #7 Posto se Nane vr nejavlja za ovo, opet aktuelno ...refresh..koza bez packice , u extra stanju...