Član
na prodaju je kompletan body sa mog EX-Golfa,
predja karambolka
zadnja karambolka
pragovi
+ maska bez znaka
sve komplet dat cu za 500KM....
na prodaju su i farovi(110KM) _
na farovima treba spojiti angeleyes prstenove jer su odpojeni
po mogucnosti ocistiti socivo...
mislim da je dzaba...
na prodaju su i zimske gume skoro pa nove marke "sava"
175 80 14 na felgama 5x100 sa moje cetvorke
sa origialnim radkapama
sve cetiri su iste,ostale mi od moje cetvorke ali mi zbog vece celjusti i diska neodgovaraju na boru.... moguca zamjena za kakve zimske 15ke ili 16ke na felgama,moze i uz moju doplatu...cijena mze po dogovoru preko pm
takodjer imam i grill bez znaka VW,za golfa 4 dat cu ga za 30KM jer sam ga pripremio za svoj body kit pa sam odrezao donju lajsnu koja zatvara udubljenje na karambolci(od donjeg dijela znaka),naravno ima i ta lajsna koja se moje postaviti i da ima svoju potpunu funkciju i estetiku ali ipak da naglasim...nije kineski imitat nego je IN.PRO marka
slikie ce biti postavljen uskoro malo me zeza kabal sa kamerice...
predja karambolka
zadnja karambolka
pragovi
+ maska bez znaka
sve komplet dat cu za 500KM....
na prodaju su i farovi(110KM) _
na farovima treba spojiti angeleyes prstenove jer su odpojeni
po mogucnosti ocistiti socivo...
mislim da je dzaba...
na prodaju su i zimske gume skoro pa nove marke "sava"
175 80 14 na felgama 5x100 sa moje cetvorke
sa origialnim radkapama
sve cetiri su iste,ostale mi od moje cetvorke ali mi zbog vece celjusti i diska neodgovaraju na boru.... moguca zamjena za kakve zimske 15ke ili 16ke na felgama,moze i uz moju doplatu...cijena mze po dogovoru preko pm
takodjer imam i grill bez znaka VW,za golfa 4 dat cu ga za 30KM jer sam ga pripremio za svoj body kit pa sam odrezao donju lajsnu koja zatvara udubljenje na karambolci(od donjeg dijela znaka),naravno ima i ta lajsna koja se moje postaviti i da ima svoju potpunu funkciju i estetiku ali ipak da naglasim...nije kineski imitat nego je IN.PRO marka
slikie ce biti postavljen uskoro malo me zeza kabal sa kamerice...