todorovic Član 10.08.2010 #1 Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km [attachment=35105] Prilozi boge-logo.jpg 23,3 KB · Pregleda: 0
Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km [attachment=35105]
MTR Član 18.08.2010 #2 todorovic je napisao(la): Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km Kliknite za proširenje... treba meni , jel pasu na tricu ( posto sam slab sa VW-om ) 1995 godiste 1,9 TD karavan ????
todorovic je napisao(la): Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km Kliknite za proširenje... treba meni , jel pasu na tricu ( posto sam slab sa VW-om ) 1995 godiste 1,9 TD karavan ????
todorovic Član 04.09.2010 #3 MTR je napisao(la): todorovic je napisao(la): Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km Kliknite za proširenje... treba meni , jel pasu na tricu ( posto sam slab sa VW-om ) 1995 godiste 1,9 TD karavan ???? Kliknite za proširenje... Ej druze nisam vidio ranije da si pisao, valjda pasu tj prednji su isti sigurno, bili meni na golfu 95god. Pozdrav
MTR je napisao(la): todorovic je napisao(la): Stoje mi dzabe u garazi godinu dana, samo mjesec dana bili na autu pa ako kome treba... Cijena: 60km Kliknite za proširenje... treba meni , jel pasu na tricu ( posto sam slab sa VW-om ) 1995 godiste 1,9 TD karavan ???? Kliknite za proširenje... Ej druze nisam vidio ranije da si pisao, valjda pasu tj prednji su isti sigurno, bili meni na golfu 95god. Pozdrav