P: neispravan iphone 2.

P: neispravan iphone 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemrin je napisao(la):
Steta sto 'nemas pojma' sta mu je!?

e pa bas to ako ga je prvi vlasnik nosio na popravak... taj sto je "vrsio" popravak vidio je da se ne moze popraviti i uzme sebi sto mu pase...
(tako je meni bilo sa sa d900i ja mislio da mi je otisla ona folija kad ispostavilo se da je ekran puko i ajde ok ja dosa kuci spojio na tv kad unutra sasvim druga ploca tipke sve kontra imaju funkciju samsunga koja naravno radi neko vrime i ugasi se :icon_mad::icon_mad::icon_mad:)

Član
evo ovako. telefon sam dobio od jarana u zamjeni. kaze mi da je telefon jednostavno presto da radi. znaci jedan cas telefon sve normala, stavi ga u dzep, izvadi kroz neko vrijeme i skonta telefon ugasen. proba upalit, ne moze, stavi na punjac, nista. jednostavno telefon mrtav. nije ga nigdje nosio, nije mu nista radio. a vala ni meni se ne zajebava sa tim. uracuno sam mu ga 80, prodajem za 80, kome je do rizika nek riskira, kome nije ne mora i eto. u svakom slucaju za dijelova nekom uvijek moze posluzit.

da se razumijemo ovako je meni momak reko, ovako ja vama kazem, ako je on mene slago, lazem i ja vas.

jos jednom: nemam pojma sta je sa telefona. jedino sto znam je da ne radi. et.

Član
Mozes li pogledati u konektor za slusalice i napisati da li unutra vidis crvenu tackicu ili bijelu ?

Član
mislim da je bijela ne vidi se bas najbolje al crveno nije sigurno :icon_confused:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.