P / M Gume 165/70 R 14 Sava Eskimo S3 2 kom

P / M Gume 165/70 R 14 Sava Eskimo S3 2 kom

Član
Prodajem 2 gume Sava eskimo S3 u dimenziji 165/70/R14. DOT 4010
Na gumama je je šara oko 4 mm i nema oštečenja(ili ih ja ne vidim).

slika sa neta

Cijena 50 KM, za obje(prodajem samo u paru), za raju sa foruma može i niže ili ponudite nešto u zamjenu.

link sa PIK-a za oglas

Lokacija Ilidža - Kanton Sarajevo.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Izvini drug, ali nisi reko istinu za dubinu šare ( neću reći da si slago). Ali ove sitne lamele su se već počele deformisat, što znači da su već... i šara se mjeri od onih izbočina u knalima za odvođenje vode. Tako da ove gume možda imaju nekih 1mm ne više :) Pogledaj tu novu savu kako izgleda, i uvijek će šara biti dublja na rubnim dijelivma gume, nego na sredi ;) LP

Član
Lijep pozdrav i tebi. Nemam ono kino za jrenje šare, a novčić manje više svi imaju pa se mogu orijentisati. OK?

Član
Odeš na pik oglas gdje su slike malo bolje i skontaš isplati li se gledati. Neće ovo uzeti neko za trke ni reli nego da finansijski pregura do sljedeće sezone.

Član
Pa ako voziš kao moja supruga mogu i tri bez ikakvih problema. Imam na forumu živog svjedoka kako njenje gume izgledaju, a 2009 godište. Svaki dan sam na cesti i po Sarajevu su uglavnom ljudi sa lošijim gumama od ovih.
Ukoliko neko ima ljetnje gume u dimenzijama 145/70 R13;ili 155/65 R13 može zamjena.