basinac Član 05.03.2011 #1 Prodajem gore navedeni telefon cijena za keš 170 km, u zamjenu veća slike sutra solidno stanje,osrednje, nije puno ohaban, a nije ni bez packe
Prodajem gore navedeni telefon cijena za keš 170 km, u zamjenu veća slike sutra solidno stanje,osrednje, nije puno ohaban, a nije ni bez packe
basinac Član 30.03.2011 #2 Hajmo raja, zar nikom nije dosadio mobitel ,a pa neće da mjenja, a i ako bi kupio, meni bi dobro došlo
Hajmo raja, zar nikom nije dosadio mobitel ,a pa neće da mjenja, a i ako bi kupio, meni bi dobro došlo
ANTIC Član 31.03.2011 #3 zAaKy je napisao(la): Hajmo raja, zar nikom nije dosadio mobitel ,a pa neće da mjenja, a i ako bi kupio, meni bi dobro došlo Kliknite za proširenje... zamjena za nmotorola em 30???:icon_rolleyes:
zAaKy je napisao(la): Hajmo raja, zar nikom nije dosadio mobitel ,a pa neće da mjenja, a i ako bi kupio, meni bi dobro došlo Kliknite za proširenje... zamjena za nmotorola em 30???:icon_rolleyes:
basinac Član 31.03.2011 #4 Ništa drug, bar 3,2 mpx kamera mi je potrebna, tako da ništa :icon_exclaim: