SoundLunatic Član 12.09.2011 #1 Prodajem SMD duvaljku NET 850, ima regulaciju jacine zraka i regulaciju temprerature od 150-500°c. Malo koristena i u jako dobrom stanju. cijena 50km, a moze i zamjena za razno.. npr pojacalo neko, komponente za komp ili cijeli komp uz moju doplatu.. itd..
Prodajem SMD duvaljku NET 850, ima regulaciju jacine zraka i regulaciju temprerature od 150-500°c. Malo koristena i u jako dobrom stanju. cijena 50km, a moze i zamjena za razno.. npr pojacalo neko, komponente za komp ili cijeli komp uz moju doplatu.. itd..
mokeBass Član 12.09.2011 #3 kakve te zanimaju konponente imam ja rama, graficku, procesor, napojnu, kuciste, kablova itd
SoundLunatic Član 12.09.2011 #4 @ dejan, gdje? bas ovakva? mokebass, mozemo preko pma, zanima me svasta, zavisi sta je, najvise procesor i ploca ako imas.
@ dejan, gdje? bas ovakva? mokebass, mozemo preko pma, zanima me svasta, zavisi sta je, najvise procesor i ploca ako imas.
Dejan 16v Član 12.09.2011 #5 SoundLunatic je napisao(la): @ dejan, gdje? bas ovakva? mokebass, mozemo preko pma, zanima me svasta, zavisi sta je, najvise procesor i ploca ako imas. Kliknite za proširenje... Ima ovde u Sarajevu u Vodafonu, ja kupio dva komada!
SoundLunatic je napisao(la): @ dejan, gdje? bas ovakva? mokebass, mozemo preko pma, zanima me svasta, zavisi sta je, najvise procesor i ploca ako imas. Kliknite za proširenje... Ima ovde u Sarajevu u Vodafonu, ja kupio dva komada!
nismo Administrator 12.09.2011 #6 Dejan 16v je napisao(la): Druze nova je 70KM! Kliknite za proširenje... kombinovana s lemilicom nije skuplja
Dejan 16v je napisao(la): Druze nova je 70KM! Kliknite za proširenje... kombinovana s lemilicom nije skuplja