P elektro ubrizgavanje digifant za motore sa k glavom

P elektro ubrizgavanje digifant za motore sa k glavom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znaci ko hoce da se trsi k glave evo idealnog rjesenja, kod mene je radilo 2 godine, moj rucni rad!
Izbacio sam ovo ubrizgavanje jer sam ubacio ABF-a!

Ovde je sve sto je potrebno da bi radio motor, za dodatne inf obratite se na pm

Odgovara na 1.8 16v kr, 2.0 16v pl,9a, ako nekom treba za 8v mogu i to napakovati!

Cijena 250KM!
Evo slike!

Ubrizgavanje sadrzi sledece:

- Procesor sa instalacijom
- Protokomer
- Regulator pritiska
- Magistrala sa diznama runi rad za 16 v
- Leptir gasa
- Usisna grana prepravljena
- Plavi termo davac
- Komutator paljenja
- Relej za instalaciju i dajem semu za spajanje!

Uploaded with ImageShack.us

Jako zanimljivo...ali jos nisam dokucio kako rijesit problem blokade,jer znam da ide dosta slabije na digifantu....

Član
Na digifantu pali blokadu na 6800, druga 95, treca oko 150 km na sat!
Ma ima na vwvortexu likova koji prave cipove, jednom sam narucio i stvarno je bolje islo auti i blokada bila oko 7000 ali je bila malo tupa slicna kao na abf pa mi se to nije svidjalo i tako prodam cip!

Znam za to,iako nije savrseno rijesenje moze proci...ipak bi trebalo napraviti potpuno novu mapu s tim compom.za 16v motor,ipak ima mnogo vise mehanickog potencijala nego sto moze isporuciti ta elektricna mapa od 8v motora...a mapa je oko 500-600E:icon_cry:

Član
dzinn16v je napisao(la):
Znam za to,iako nije savrseno rijesenje moze proci...ipak bi trebalo napraviti potpuno novu mapu s tim compom.za 16v motor,ipak ima mnogo vise mehanickog potencijala nego sto moze isporuciti ta elektricna mapa od 8v motora...a mapa je oko 500-600E:icon_cry:

Ma moze se naci i custom map samo sto sam ja znao da cu abf-a ubaciti pa i nisam trazio, kontaktiraj na vwvortex-u clana pllucki on ima kustom mape!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.