P: bmw kocka 2.5 u dijelove

P: bmw kocka 2.5 u dijelove

Član
Kome sta treba neka pita, ugl auto je u kompletu, ja sam skinuo samo sto meni treba, slike ubrzo;)

Član
prednji vezni lim od sirokog stopa ako je neostecen dakle da nema packe na sebi
maglenke
recaro sicevi
veliki BC dakle onaj sa 3 reda tipki
i bilo sta od M technih 2 opreme sta imas sve me zanima naravno ako su cijene prihvaljtive

Član
bmw e30 je napisao(la):
Druze sta je sa motorom?Jel prodan i kolika je cijena??/

Motor je u kvaru, otisao dihtung glave, pomjesao vodu i ulje, ako odg mozemo se dog

bmwscaner je napisao(la):
prednji vezni lim od sirokog stopa ako je neostecen dakle da nema packe na sebi
maglenke
recaro sicevi
veliki BC dakle onaj sa 3 reda tipki
i bilo sta od M technih 2 opreme sta imas sve me zanima naravno ako su cijene prihvaljtive

M technik ostaje za moju kocku, jedino spojler na gepeku ti mogu prodat 130 KM, siceve imam 200 KM, a BC moram vidit je li veliki ;)

Član
sicevi su iz e36? ovi iz tvoje kocke ? ako jesu onda nista jer samo e30 original
ajde vidi mi taj BC on me najvis zanima naravno ako je ispravan i sa svom instalacijom i senzorima temperature inace mi netreba

Član
sicevi su iz e36? ovi iz tvoje kocke ? ako jesu onda nista jer samo e30 original
ajde vidi mi taj BC on me najvis zanima naravno ako je ispravan i sa svom instalacijom i senzorima temperature inace mi netreba

jesu sad u kocki mojoj iz e36 ali u ovoj za dijelova sto sam dovezao su original iz e30 profilirana

Član
slikaj mi ta sjedala onda :) a jel cijela M tech 2 ili?
treba mi zadnji branik na posudbu 10 dana da ga kupiram vratim ti branik ofarban nanovo i jednu kopiju da imas za rezerve?

Cijela je Mtech 2 on je samo uzeo sebi zadnji most komplet sa diferencijalom,branike pragove lajsne,amortizere i opruge sve ostalo na prodaju od opreme,mehanike limarije...itd...Najbolje da navratis u livno...

sad ce slike ja cu stavit i sve na PM

evo ovako idemo iz pocetka sve......
Pragovi sa bijelog bmw
Branici sa bijelog bmw
Retrovizori sa bijelog bmw e36 m tech
Spojler sa bijelog bmw
Sjedala obicna u kompletu iz kocke..
oprugei amortizeri sa bijelog bmw sva 4 komada
Auspuh bijeli bmw lonac i nastavci
Getriba 325i

M tech bmw dijelovi
Recaro sjedista
Podizaci elektricni komplet
Protok zraka 325
Letva volana obicna
dva pojacala
Na slikama mozete vidijeti sve i sve se prodaje momak je nesto sebi uzeo na svoju kocku.ako nesto nije jasno na Pm Adma gti
24wsz9y.jpg

2zjh01x.jpg

k9jkpg.jpg

2wq7cbm.jpg

2nhnrio.jpg

maw1uh.jpg

Član
ajde ljudi kupujte ok su momci :) ja bio u garazi pokupio sta sam trebao i ako bog da uskoro cu opet do njih na pivu hladnu kod adme :)
btw. suki nazalost nije spera bila na kocki dif je 3.25 ali nije spera

ajde ljudi kupujte ok su momci :) ja bio u garazi pokupio sta sam trebao i ako bog da uskoro cu opet do njih na pivu hladnu kod adme :)
btw. suki nazalost nije spera bila na kocki dif je 3.25 ali nije spera

:cool::cool::cool: